torstai 3. joulukuuta 2015

designkaupat.fi - designin ystävän taivas.

Näin black Fridayn, weekendin ja cyber Mondayn jälkimainingeissa ajattelin vinkata teille kivasta ja superkäytännöllisestä sisustus- ja designshoppaajan sivustosta. Onko designkaupat.fi jo tuttu? Sivuston alle on koottu yli kaksikymmentä erilaista, laadukasta designia myyvää kauppaa, joiden valikoimista löytyy yhteensä yli 80 000 tuotetta.

Sivusto ei kuitenkaan ole vain shoppailijoille tarkoitettu, vaan siellä viihtyy kaikki designin ystävät artikkeleiden ja vinkkien parissa. Voit lukea uutisia kansainvälisellä mittakaavalla, napata vinkit juhliin tai vaikkapa tutustua historiaan. 


Liikkumista sivustolla helpottaa haku-palkki, josta voi etsiä yksittäistä tuotetta. Esimerkiksi "kastehelmi" -hakusanalla löytyy mukana olevien kauppojen valikoimista kaikki sarjaan kuuluvat tuotteet. Kun klikkaat haluamaasi tuotetta, esimerkiksi lautasta, avautuu näkymään edullisin vaihtoehto kauppoineen. Näin voit valita hinnan ja vaikkapa arvosteluiden perusteella oman ostopaikkasi.

Ja tietysti alennuskoodien ikifanina arvostan välilehteä, josta löytyy aina sillä hetkellä voimassa olevat koodit ja kamppanjat verkkokauppoihin. Myös suosituimmat merkit on listattu omalle välilehdelleen aakkosjärjestyksessä. Kokonaisuus on äärettömän toimiva ja käyttäjäystävällinen, kaikki oleellinen tieto on helposti saatavilla ja säästää aikaa. Suosittelen kurkkaamaan!

(postaus toteutettu yhteistyössä designkaupat.fi kanssa)

2 kommenttia:

  1. Ei ollut tuttu, kiitos vinkistä, aion perehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä superkätevä, kun etsii jotain tiettyä :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥