tiistai 1. joulukuuta 2015

Hiuspulmia.

Nyt on kuulkaa käynyt niin, että minulla on huomenna kampaaja! Normaalisti tässä jo pohtisin, että leikkaanko otsatukan, mutta meillä on kampaajan kanssa diili. Vaikka kuinka suostuttelisin ja yrittäisin lahjoa häntä, uhkailla, kiristää.. Otsatukkaa ei vain leikata. Ei!

Olenkin keksinyt uuden idean, saa nähdä miten se menee läpi. Haluan vaalentaa ilmettäni selkeästi, enkä ole täysin varma onko se kuitenkaan minun juttuni. Pinterestin Hair-kansioni onkin pikkuhiljaa täyttynyt vaaleammista hiuksista ja tyyleistä.

Missään tapauksessa hiukset eivät saa olla liian vaaleat, vaan ajattelin aloittaa esimerkiksi raidoilla ja pohjavärin voisi sävyttää paremmin sopimaan omaan hiustenväriini. Tämä luonnollisesti pidentäisi myös värjäysväliä.


Tummemmat hiukset eivät nekään huonot ole. Supervaalea ihoni luo tavallaan kivan kontrastin niiden kanssa, toisaalta taas se vaalea iho saattaa luoda liiankin kovan kontrastin.

Pituudesta en ole vielä(kään) valmis tinkimään, vaan kasvatan hiuksia edelleen. Tällä hetkellä priorin on loppu ja varastot odottavat täydennystä, sen muuten huomaa myös hiuksissa! Tottakai haaveilen edelleen tuuhennuksista, mutta kuten aina, se jää sille asteelle :)


Kampaajakäyntini ovat itseasiassa jo perinteeksi muodostunut vitsi ystäväpiirissäni. Joka ainoa kerta mietin sitä otsatukkaa, puolet yllyttää ja puolet puhuu järkeä :D

Loppuviimein siinä käy niin, että minulla on kerran vuodessa otsatukka, jonka jo samana iltana vedän pinneillä pois otsalta miettiessäni, kuinka tyhmä sitä ihmislapsi voikaan olla..

Mitäs sanotte, kävisiköhän minulle vaaleampi ilme?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥