sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun jälkeen.

Vielä eilen haikailin lumen perään ja noin tunnin päästä pyrytti niin maan vietävästi! Kiitos hei sinulle, joka kuulit toiveeni. Sovitaanko, että jonkinverran saa tulla lisääkin.. Ei liikaa, sillä meillähän ei luonnollisestikaan ole vielä mitään lumikolia, eikä muitakaan lapiota. Jopa auton lumiharja on kadoksissa autonvaihdoksen jälkeen!

Pienin sai eilen vielä jonkin inhan jälkitaudin ja nosti kuumeen illaksi. Suunnitelmissa oli lapsivapaa, mutta Muru kävi noutamassa Pienimmän kotiin. Nukkui kyllä niin makeasti, että lapsivapaa se oikeastaan olikin. Katsottiin kahdestaan elokuvaa tuolla autotallissa, kunnes kävi minun perinteiset ja nukahdin.


Tänään kuumeesta ei ollut tietoakaan, joten kävimme pienellä happihyppelyllä ihan vaan oman tien päässä. Samalla testailin vähän uutta kameraa, minkä käytöstä olen aivan pihalla! Miten voikaan olla niin erilainen.. Paperisessa ohjekirjassa ei kerrottu, mistä ISOja säädetään, enkä sitä kyllä löytänyt itsekään. Arvot kaakossa ja kuvat kovin rakeisia, mutta opettelemalla ja googlauksella löytyy varmasti paljon.

Minähän olen sellainen, että kokeilen ensin itse ja sitten vasta katson ohjeet.. Muru onkin monesti todennut, että ei varmaan ohjekirjasta löytyisi..


Noh, niin tai näin, mutta ilma oli tänään aivan ihana! Pikkupakkanen, aurinkoa ja ohut lumikerros. Lapsilla ei toppavaatteista hajuakaan, eipä niitä ole kyllä tarvinnutkaan. Itse vetäisin kaapista laskukamat päälle ja voi että tulikin ikävä rinteeseen. Jos nämä pakkaset jatkuvat, päästään kyllä pian tuohon lähirinteeseen. Ihan mahtavaa!

Kuusi kannettiin tänään ulos ja olohuoneeseen kuihtuneiden hyasinttien tilalle pääsi Pienimmän kanssa löytämämme pajunkissat. Pikkuhiljaa siivoillaan joulua pois ja koti saa taas hieman yksinkertaisemman ilmeen. Toivottavasti teillä muillakin on ollut yhtä onnistunut päivä!


8 kommenttia:

 1. Katoin että puussa oli popcornia! :D tosiaan eilen hypittiin riemusta kun nähtiin lumisadetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D
   Lumimarjoja, mutta voishan nuo poppareistakin mennä!
   Lauantaina pitäisi sataa oikein paljon lisää, pulkat esiin :)

   Poista
 2. No saittehan tekin sitä lunta, mahtavuutta :). Ja itse olen samanlainen, pitää ensin testailla ennen niitä ohjeiden lukemista... Mutta nämähän on niin laadukkaita kuvia (kun vertaa esim. mun eilisiin puhelimella napattuihin ja käsiteltyihin ulkokuviin..!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Äh, minä nään näissä kuvissa sen kaiken muun, mitä ei pitäisi näkyä ja arvaa vaan olenko vielä(kään) katsonut niitä ohjeita.. :D

   Poista
 3. Hyvä idea nuo pajunkissat! Ihanan tammikuisen oloisia kuvia, jostain syystä joulutunnelmista on helpompi nauttia eukäteen kuin jäkikäteen.:)Palaakohan kaikki Tine K knttilät yhtä epätasaisesti? Sellaista olen huomaavinani tuosta sun kynttilästä, ja omaani olin aika pettynyt, joten se on vielä osittain polttamatta juuri tuosta epätasaisesta palamisesta johtuen...

  Aurinkoisia välipäivä!:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa olet muuten ihan oikeassa! Joulua on ihana fiilistellä etukäteen ja odottaa ja sitten äkkiä kantaa se ulos :D

   Kynttilä on kyllä palanut tosi epätasaisesti, mutta olen poltellut sitä kyllä vain silloin tällöin.. Vaikuttaakohan se asiaan..?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih, niitä löytyi kyllä runsain mitoin :)
   Johan se on pian pääsiäinenkin!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥