keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Lapsiperheen tuulikaappi ja eteisjärjestelyt.

Eteiskuvat ja -järjestelyt ovat olleet toivottujen listalla, joten nappasin muutaman kuvan meidän tuulikaapista ja aulastakin. Aulasta saa ehkä paremman kokonaiskuvan DIY Tiipii ja aula -postauksesta.

Tuulikaappi on pieni, mutta äärimmäisen olennainen osa kotiamme. Siellä on kuramatto (kuten varmasti jokaisessa kodissamme on ollut viimeisen kymmenen vuoden ajan) ja sen alta löytyy ysärilaatta, sekä lattialämmitys.

JOS tuulikaappi olisi täydellinen, olisi siellä myös lattiakaivo ritilöineen, sekä käsisuihku. Tämä tapahtuisi kuitenkin vain täydellisessä maailmassa. Sitäpaitsi täytyyhän tytöllä haaveita ja tavoitteita olla, voi kun tietäisittekin remonttisuunnutelmani! ..se onkin sitten ihan toinen juttu se.


Tuulikaapista löytyy päivittäiseen kenkäsäilytykseen penkki ja useampi naulakko. Itseasiassa tuosta oven takaa puuttuu vielä yksi naulakko.. Näin ilmojen kylmettyä olen myös huomannut, että ulko-ovesta vetää, joten jossain vaiheessa täytyy siirtyä laittamaan väliovi kiinni.

Lähtökohtaisesti minusta nuo väliovet ovat täysin turhia ja meillä onkin ne usein poistettu viemästä tilaa, tälle kuitenkin saattaa löytyä tarkoitus..


Päivittäinen pipo- ja hanskarumba on selätetty TineK -korilla, josta jokainen poimii omansa. 

Vastapäiseltä seinältä löytyy kolme täys korkeaa kaappia, joissa kahdessa on tankotilaa ja yhdessä hyllyt. Lisäksi tuossa tangollisessa ratkaisussa on metallinen korijärjestelmä neljällä korilla. Jokaisella lapsella on oma korinsa ja päälimmäiseen kertyy roina.

Näiden lisäksi aulassa on vielä liukuovellinen peilikaappi, josta löytyy ylhäältä kaksi hyllyä, sekä tanko. Kuulostaa mahtavalta, eikö?

Lapsiperheessä vain tuo tila ei näytä siltikään riittävän :D On skimbavaatetta, kouluvaatetta, pihavaatetta, juhlavaatetta.. Sama toistuu kenkien kanssa. Arvatkaa vain, miksi otin kuvat silloin kun jälkikasvu on koulussa ja päiväkodissa ;)

Toivottavasti tämä nyt selvensi meidän järjestelyitä ja saitte pyydettyjä vinkkejä? Täällä pilkistää aurinko, joten aion nauttia siitä täysin siemauksin tänään! Ihanaa keskiviikkoa!


ps. ketään tuskin kiinnostaa likaiset kengät, mutta elämä on.. :)

6 kommenttia:

 1. Ihana, kaunis ja käytännöllinen! Olisipa meilläkin yhtä ruhtinaallisesti kaappitilaa... Vanhassa talossa kun ei ole valmiina kaappeja yhtään. -_- Eteinen on yksi kamala kaaos. Se piti rempata kesällä, mutta ei ehtinyt ja nyt ei voi enää näin kylmällä purkaa lattiaa.... joten joutuu kestämään ensi kevääseen/kesään.

  Ja heheh. Kohta on postiloota täynnä eräiden kuvassa näkyvien (en mainitse nimeä, koska hakukoneet :D ) jalkineiden ostoehdotuksia.... :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on todella tuota kaappitilaa ajateltu, it makes me soo happy <3
   Toisaalta vanhat talot.. (iso syrän)

   Haha.. olin jo unohtanut sen! Edellisestä onkin kuitenkin jo kuukausia :D

   Poista
 2. KADE!!! Meidän pitkulainen käytävä on oikea Irlatilaisen insinöörin neronleimaus. Ensinkin täällä ulko-ovi avautuu sisäänpäin (miksi???), mikä heti vie metrin seinätilaa. Ja sit siitä 50cm päässä on seinässä "patteri"/storage heater ja ovet sen jälkeen molemmin puolin käytävää lomittain, että takeille saa just ja just kolme koukkua ja kengät lojuu merenä lattialla... Tuo näyttää niin ihanan skandinaavisen toimivalta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, olen nähnyt niitä kapeita ja pitkiä elokuvissa ja sarjoissa ja joskus jopa miettinyt, että why..?!!? Täytyy myöntää, että on toimiva, mutta eikai sitä eteistilaa voi koskaan liikaa olla ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥