torstai 31. joulukuuta 2015

Toppaa vihdoin.

Nyt seuraa oikea väripläjäys Pienimmän talvivaatteiden muodossa! Edellisessä postauksessa harmittelin, että meidän topat ovat vielä kaupassa ja mihinkäs niitä nyt pikkupakkasilla tarvitseekaan. Hyvin sitä pärjättiin näinkin pitkälle fleece-softshell yhdistelmällä. Kaikki iloisesti eri paria, mutta aina ei voi voittaa.. Loistavat päiväkotiolosuhteissa, vaikkei nyt ihan mätsännytkään.

Sitten tuli talvi. Tuli ne aamut, kun autoa käynnistäessä mittari näytti kahtatoista miinusta. Kaapista kaivettiin viime talvisen Tallinan reissun karvahanskatuliaiset. Pipossa piti olla vuori ja haalarissa mielellään kanssa.

Tuli ja meni pompin ale, koska en nyt millään jaksanut päivystää ja käyttää heti tilaisuutta hyväkseni. Sitäpaitsi se haalari olisi varmaan vieläkin matkalla. Missio oli helposti ja nopeasti. Ei tuhatta eri liikettä, jossa myyjiä saa metsästää.

Muistin Reiman outletin Tammistossa ja suhasin sinne. Alle puoli tuntia ja myyjä oli selittänyt minulle reiman, tecin ja tec+:n erot. Vienyt keräämäni kuusi haalaria takaisin paikoilleen, toimi makutuomarina kahden viimeisen kanssa. Mietittiin vielä yhdessä, että kumpaan tuo pipo sopii paremmin. Helppoa ja nopeaa ja ennenkaikkea sitä peräänkuulutettua palvelua, siitä maksan mielelläni, puhumattakaan nyt suomalaisesta tuotemerkistä ja mitä näitä nyt oli.

Paitsi, että haalari, hattu ja hanskat lähti yhteensä satasella. Ei tarvinnutkaan maksaa niistä enempää. Iso peukku ja lapsikin tykkää kovasti.

ps. reimalla on nyt ALE!.


*postaus sisältää mainoslinkin

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥