tiistai 8. joulukuuta 2015

Uusi look ja arvonnan voittaja.

Heipähei! Täällä on uusi aamu valjennut aurinkoisena ja se saikin aikaan jo eilenkin ihastuksen kiljahduksia lasten suusta. Usein lähdemme kouluihin ja päiväkotiin auringon pikkuhiljaa noustessa ja onhan se kyllä upea näky kun taivaanranta värjäytyy. Samasta väriloistosta voi useimmiten päätellä, ettei tänään sada. Se, jos mikä on onnea tässä harmaassa tihkusateessa.

Pohdiskelin tuossa jokin aika sitten uutta lookia blogissa ja kampaajan kanssa päädyimme aloittamaan uudenlaisen värjäysprosessin. Onnea on hyvä kampaaja, joka muuten osaa sanoa myös ei, jos kuningasideani eivät olekaan niitä parhaita.

Tummasta vaaleampaan on nyt alkanut ja vaikka ensimmäinen muutos ei ehkä ole vielä se huikein, niin pienissä määrin raidoittamalla sinne päästään. Tarkoitus on myös saada tyvi ja muu väritys lähemmäksi omaa hiusväriäni. Ja niinkuin huomaatte, kyllä tässä vielä aika brunettea ollaan :)


Desenion kanssa yhteistyössä järjestetty arvontakin päättyi sunnuntaina ja nyt olen käynyt kaikki arvat läpi ja on aika julkistaa voittaja. Onneksi olkoon:

Ihania julisteita :). Suosikkini on unisiepparjuliste: http://desenio.fi/fi/artiklar/dreamcatcher-poster.html aistiunelmaa@gmail.com

Laitan sinulle sähköpostia, mutta jos satut huomaamaan tämän, niin voit myös laittaa tietosi minulle ja välitän ne eteenpäin :) 

Tänään starttaa myös uudenlainen arvonta instan puolella, joten klikkailkaahan sinne seuraamaan! Ja hei.. hiustenvaalennusprosessi jatkuu huomenna Dubain auringon alla! Voi että tätä onkin odotettu..

Kivaa tiistaita ihan jokaiselle :)

ps. käy nappaamassa edellisen postauksen joululahjavinkit talteen..


2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää hiukset ja koko blogi <3 Tänne jään seurailemaan... Mulla on kanssa hiuskriiseilyä meneillään, mietin leikata lyhyemmäksi vai ei. Ei ole helppoja nämä hiusjutut :)
  Ihanaa joulukuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meri ja tervetuloa!
   Hiuskriisi taitaa olla ihan ikuisuuspulma, onneksi ne ovat uusiutuva luonnonvara :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥