lauantai 2. tammikuuta 2016

Ihana talvi.

Ihana, ihana talvi! Eilen ja tänään kaivoimme muuton jäljiltä varastosta kaikki talviaktiviteetteihin sopivat varusteet esiin. Löytyi kaikille sopivat pertsa-monot (perinteistä hiihtoa), muutamat liian pienet luistimet, jotka tulevat vielä olemaan kyllä sopivat, kierrätys kunniaan! Ainakin kahdet sopivat skimbavarusteet, yksi sopiva ja yksi liian pieni jääkiekkomaila. Suksitilanne on edelleen mysteeri.

Löytyi laskettelulaseja ja -kypäriä, kerrastot kaikille muille, paitsi vanhimmalle ipanalle. Suojat luistimiin vain kahdelle, laskukortit, bufferit ja kaikkea muuta tarvittavaa. Voitte vain kuvitella, minkälaiselta eteinen näyttää, kun siihen täräytetään viisihenkisen perheen sopivat ja epäsopivat varusteet..

Tervetuloa kaikki aurinkoiset pakkaspäivät, tervetuloa lumisateet! Me otamme tästä kaiken irti.. Ja kun lunta saadaan tarpeeksi, ajattelin jäädyttää omalle pihalle luistinradan. Ainakin paikallinen vesilaitos kiittää laskun muodossa :D


Ulkoilun jälkeen on ihanaa tulla sisälle ja vetäistä villasukat jalkaan. Lämmittää kupillinen teetä (tällä hetkellä kupissa on suklaateetä) ja laittaa tuli takkaan. Syödä vatsa täyteen ja nauttia olostaan ja elostaan.

Aurinkoisia pakkaspäiviä!


6 kommenttia:

 1. Ei tarvi edes kuvitella kun sama tilanne mhös omassa eteisessä +nuorimman rattaat kaiken päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Voi ei!
   Onneksi me ollaan sentään päästy jo tuosta ratas-vaiheesta eroon..

   Poista
 2. Söpö luistelija! Ja kypärä on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)
   Kypärä on kyllä ihan paras, vaikkakin lasketteluun tarkoitettu <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥