keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Puuhaa sairastuvalle.

Ensin oli viikko, jolloin pakkanen rajoitti ulkoilua. Tai no kyllähän kaksseiskassa voi ehdottomasti kelin puolesta vielä telmiä, mutta henkilökohtaisesti en juurikaan pidä nenäkarvojen toisiinsa kiinni jäätymisen aiheuttamasta tunteesta. Just sayin´.. 

Sitten tuli viikko, joka vietettiin sisällä koska kuume. Siinä saa kuulkaa kärppänä keksiä kohta nelivuotiaalle tekemistä, jonka lempipuuhaa on mm. äidin kasvojen nippaaminen. Puhumattakaan piiloleikistä, jossa ollaan hipihiljaa piilossa vaikkapa iltatoimien aikaan. 


Eräs ystäväni on kunnostautunut järkevän toiminnan keksimisessä lapsille ja häneltä sainkin idean äidin tekemiin värityskuviin. Toki netti on pullollaan toisiaan hienompia, mutta minäpä vein idean astetta pidemmälle.

Istuttiin Minityypin kanssa vierekkäin ja lähdettiin seikkailulle. Keksimme tarinaa (tunnetaan myös termillä saduttaminen) ja minä piirsin sen sitä mukaa tyhjälle paperille.

Saimme aikaiseksi tarinan, nimeltä avaruusseikkailu 2016!


Kun tarina saa päätöksen ja kuva on valmis, lapsi saa värittää sen mieleisekseen. Interwebin värityskuvat ovat siis saaneet kilpailijan, vapiskaa konepiirtäjät! Tai miten ikinä ne nyt tehdäänkään..

Ja vaikka äiti ei ihan paras piirtäjä olekaan, jokainen lapsi on varmasti ilahtunut vanhemman tekemästä värityskuvasta. Ne on niiiiin paljon hienompia. Kuulemma.


2 kommenttia:

 1. Meillä kanssa Linda pyytää mua piirtämään kaiken näköistä ja sitten värittää ja antaa jollekin ja kertoo tehneensä ihan ite :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sä oletkin erikoisen hyvä piirtäjä <3
   Voisit kyllä meillekin piirtää jotain ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥