tiistai 2. helmikuuta 2016

Farkkua ja harmaata.

Kevään luottoasu -postauksessa nähty poncho sai osakseen sen verran ihastusta, että ajattelin samantein napsaista kuvat toisestakin superkivasta. Löysin paikalliselta fb-kirpulta farkkupaidan ja nappasin siihen heti kiinni. Perinteisen av-jono tyyppisen keskustelun jälkeen paita vapautui minulle ja kävinkin sen noutamassa. 

Muuten on just eikä melkein, mutta pituutta saisi olla enemmän. Jotenkin koen mukavammaksi, että paidan pituus on about lantiolle, vaikka onhan niitä lähes napamallisiakin tässä vuosien saatossa nähty. Yhtä kaikki, ihastuin kovin harmaan ja farkun yhdistelmästä, mutta jäin miettimään toimisiko sittenkin valkoisten housujen kanssa paremmin. Varsinkin keväällä. Ihanaa muuten, että valkoiset housut on täällä taas! Kaipasinkin niitä kaikki nämä pitkät vuodet :D


Kaapista löytyykin yhdet valkoiset "farkkuleggarit", mutta ostoslistalle pääsee ainakin sellaiset hieman matalammalla vyötäröllä olevat nilkkapituiset farkut. Ei nyt mitään lantiomalleja, mutta korkea vyötärö ei vain ole minun juttuni..

Ja ehkäpä nakkaan samalle listalle vielä pidemmän farkkupaidan, ellei teillä ole vinkkejä miten saisin siihen diy-tyyppisesti lisää pituutta?

Mitäs sanotte? Toimiiko?


Vastaava farkkupaita *mainoslinkki

4 kommenttia:

 1. Erittäin hyvin toimii! UUsi look on just täydellinen asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitti tosi paljon :)
   Tulipa hyvä mieli!

   Poista
 2. Ihana setti, tuota neuletta voisi itsekin testailla farkkupaidan päälle. Syksyllä ostaessani farkkupaitaani epäilin että lieköhän käytän sitä juuri ikinä osottautuikin ihan vääräksi ajatukseksi. Olen tykännyt siitä tosi paljon ja se on useasti päällä. Loistavaa, että teit huipun face löydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :)
   Jos vaan käy täällä katsomassa kommenttia, niin olisi kiva tietää miten olet yhdistellyt farkkupaitaa? Loistava vaate kaikenkaikkiaan!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥