torstai 25. helmikuuta 2016

Influenssa B.


Meille on rantautunut influenssa B. Tirpalle nousi tosiaan kova kuume tiistaina ja eilen oltiin 41,9 C lukemissa, ennenkuin lähdimme dextran päivystykseen. Lääkäri mietti hetken, laittaako lähetteen suoraan sairaalaan, mutta onneksi muutamien testien jälkeen pääsimme apteekin kautta kotiin. Voi pientä..

Illalla oma oloni enteili jo jotain, mutta ajattelin sen johtuvan kaikesta siitä hässäkästä, nappasin särkylääkkeen ja painelin nukkumaan. Tänään sain itse saman diagnoosin. En kyllä ihan hetkeen muista, milloin olisin ollut näin kipeä, jos ei ota huomioon rintatulehdusta Pienimmän syntymän jälkeen.

Aivot tuntuvat räjähtävän ulos kallosta ja kuume laskee parhaimmillaan vain hieman yli kolmeenkasiin. Molemmilla meillä on nälkä, mutta mikään ei oikein maistu. Tamifluta aamu- ja iltapalaksi. Yleensä olemme ottaneet rokotukset, mutta jotenkin tuossa syksyn hässäkässä se vaan jäi. Ei muuten jää ensi syksynä.

Mutta nyt kone kiinni, me sukelletaan räkärättien ihmeelliseen maailmaan.


6 kommenttia:

 1. Voih, pikaista paranemista! Meillä kans kuopus niin kipeänä, että just mietin, onko influenssaa. Valittelee pääkipua lääkkeistä huolimatta ja oksennus meinaa tulla, jos yrittää olla pystyssä. Tässä nyt odotellaan, tuleeko muihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just luinkin :(
   Samoja oireita ja kuulemma nuo vatsaoireet liittyy tähän b:hen..
   Pikaista paranemista <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥