sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Matkavuosi 2016

Näin sumuisen sateisena sunnuntaina on huonompiakin tapoja viettää aikaansa, kuin haaveilla matkustelusta. Okei, kävimme me Tirpan vyökokeen jälkeen myös kahvilla Porvossa ja siitä se oikeastaan lähti.. taas on valloillaan tauti nimeltä matkakuume.

Hieman yli vuosi sitten kirjoitin matkavuosi 2015 -postauksen ja nyt on aika päivittää se vuoteen 2016!

Haaveilin silloin Lapista, loistoristeilystä,  Pariisista, Roomasta ja vaikka mistä. Matkavuosi 2014 oli pitänyt sisällään viisi eri maata. 2015 matkustin, kuin matkustinkin moneen uuteen maahan, eikä tämä olisi ollut mahdollista ilman ihanaa matkaseuraani. Onnea on ystävät, ja tietysti myös aviomies.

2015 kävin Ruotsissa, Virossa, Ranskassa, Italiassa ja Arabiemiraateissa. Näin myös sen kauan haaveilemani Lapin ja jos sen tähän voi laskea: lensin kuumailmapallolla! Viisi maata + Suomi.

Kotimaan matkailuun kuului pikaiset breikit mm. Turussa ja Tampereella.

Tästä on oikeasti vaikea parantaa, eikä välttämättä tarvitsekaan. 2015 voi olla muistoissa SE vuosi.


2016 on aloitettu Tukholmalla ja Junibackenilla. Todennäköisesti seuraava pysähdys tapahtuu Billundissa, Heidin luona, jonne varaan lennot alkuviikosta. Tarkoitus on viedä Nopsteri ensimmäiselle ihan oikealle ulkomaan matkalle ja käydä Legolandissa. Voitte vaan kuvitella, mitä sanoo lapsi, jonka keino selvitä tässä elämässä on legot..

Edelleen toivoisin kovasti pääseväni ensi kesänä vierailemaan jossain majakassa ja uutena upeana kohteena löysin Färsaaret! Mihinkään en ole unohtanut myöskään Kalajokea, enkä New Yorkia, mutta rehellisyyden nimissä vuoden 2016 uusi maa taitaa olla Espanja (Barcelona) tai Britit (Lontoo). Irlanti on myös yksi ikiaikaisista haaveista.

Tänä vuonna hiihtoloma ei suuntaudu Lappiin, vaan olemme todennäköisesti ihan tässä kotimaisemissa ja toivomme paria rinnepäivää. Kesälomasta emme ole puhuneet vielä sanaakaan..


Oletteko te tehneet jo tälle vuodelle matkasuunnitelmia? Muutama ystäväni on ainakin lähiaikoina lähdössä lämpöön!

Lupaan taas kirjoitella lasten kanssa matkustelusta, ne kun tuntuvat olevan tosi luettuja postauksia :) Oikein ihanaa ystävänpäivää!


ps. vielä tänään ehtii osallistua arvontaan!


17 kommenttia:

 1. Matkasuunnitelmissa on kylpyläreissu, kesällä retki Viroon ja syksyllä jonnekkin lämpimään. Ehkä Kreikkaan? Barcelona on ihana! Haluan viedä lapset sinne kunhan vähän kasvavat!

  Aika paljon oot muuten päässyt reissuun! Huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyläreissut on kyllä kivoja lasten kanssa, haluaisin käydä varsinkin noissa pohjoisemmissa kylpylöissä :) Ja Virosta pitäisi ehdottomasti nähdä muukin puoli, kuin vain Tallinna!

   Oi, mitä suunnitelmia <3

   Poista
 2. Irlantiin saa sitten tulla milloin vain. Tervetuloa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas :)

   Eihän sitä tiedä, vaikka jos tuossa syksyn painaessa päälle nappaan tuon minityypin ja tulen teille aupairiksi :D Olisi Elsin kanssa seuraa toisilleen!

   Kiitti ihana <3

   Poista
 3. Ihania reissuja sulla! Mä oon menossa parin viikon kuluttua ystävän kanssa Gdanskiin. Muita suunnitelmia ei tällä hetkellä ole, vaikka haaveita on sitten sitäkin enemmän... Heidiä olis kyllä kiva käydä moikkaamassa ja kyllä se Legoland on myös meidän poikien toivelistalla aika korkealla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo.. kaupunkilomat ystävien kanssa toimii aina!

   Hypätkää kesällä koneeseen ja käykää kurkkimassa legoland, teen siitä vinkkipostauksen valmiiksi sitä ennen :)

   Poista
  2. Kuullostaa hyvältä plääniltä! Mies siellä legolandissa on lapsena jo käynytkin, mutta veikkaan, että paikka on _hieman_ muuttunut vajaassa 30 vuodessa... :'D

   Poista
 4. Matkaunelmia on vaikka kuinka paljon, mutta suunnitelmia sitäkin vähemmän. Pitäisi oikein laittaa ne ylös paperille, jos ne konkretisoituisivat sitten paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on, että kun jotain alkaa oikein kunnolla suunnittelemaan ja mallintamaan, niin pääsee jo pidemmälle.
   Vaikka 1. kohde 2. budjetti :)
   Kivaa suunnittelua!

   Poista
 5. Me lähdetään Ranskaan tänä vuonna ihan kaksistaan. Kalajoella tulee käytyä joka kesä koska isäni asuu siinä vieressä. Ihana paikka helteillä! Amsterdam on myös mielessä ja losiin pitäisi myös ehtiä miehen siskon luo :) Vitsit ei malta odottaa sitä lentokenttä fiilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten ihanaa <3 Nauttikaahan kahdenkeskisestä ajasta!

   Tuo on kyllä hyvä, kun on sukulaisia vähän kauempana, niin pääsee käymään vaikka missä :) Lentokenttäfiilis on ihan omanlaisensa, perhosia masussa ja kaikkea!

   Poista
 6. Thaimaa kuukauden päästä ja haaveissa edelleen se Meksiko!
  Kuuba kiehtoisi uudelleen, samoin Venezuela. Maailmassa olisi upeita paikkoja nähtävänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaassa täytyy vielä tässä elämässä käydä!
   Sulla on näitä kauempia kohteita, se Kuuba oli kyllä kova veto :)

   Poista
 7. Komeita reissuja sulla takana ja toivottavasti edessä! Hienot kuvakollaasit! Itellä olis Kuuba haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Reissut ovat olleet ihania ja niistä on jäänyt uskomattomia muistoja <3

   Kuuba on kyllä ihan omaa luokkaansa!

   Poista
 8. Hyvää eilistä Ystävänpäivää! Meillä isäntä lähti lasten kanssa eilen Floridaan ja mä jäin 2 viikoksi koiravahdiksi... Vaikka en tykkää matkustella niin vähän kyllä olen heille kade ;) *****

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos samoin <3

   Tietkö mä olen tässä varmaan viikon verran kiduttanut itseäni Floridalla ja Miamilla ja katsellut kuvia sieltä.. Vau, mikä reissu!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥