perjantai 19. helmikuuta 2016

Meidän nelivuotias.

Meidän kotona asuu neljävuotias. Se tarkoittaa sitä, että hypitään, pompitaan, lauletaan, nauretaan ja väännetään paljon. Vastataan hassuihin kysymyksiin ja pelätään irrationaalisia juttuja. Eiks niin äiti, että kaikki on tisseille allergisia? En voi nukkua, koska Kapteeni Koukku on mekkokaapissa. Silmistä valuu kuolaa kun haukottelee. Onko pakokaasu sellaista, että kun rosvot tulee, voi kaasuttaa pakoon? Mitä sinulla on suussa? Näytä!? Minä olen ananas mansikka ja sinä olet äiti päiti porsas ja mitä näitä nyt oli..


Minityypin ystävät löytyvät päiväkodista, vanhasta päiväkodista ja naapurista. On kova kyläluuta. Allergiat vaivaavat edelleen, mutta selkeästi helpottamassa. Minä pidän peukkuja, että poistuvat kokonaan. 

Aamusta kävimme neuvolassa tekemässä tehtäviä ja ottamassa mitat, sekä rokotuksen. Isosisko aikoinaan käveli huoneeseen sisään ja ilmoitti, että vedä tohon. Tämä versio päästi pienen itkun ja rokotuksesta oltiin puhuttu jo pitkään.


Palkinnoksi kävimme paikallisessa kahvilassa nauttimassa vapaavalintaisen herkun ja Minityyppi valitsi lihapiirakan omenamehulla. Ei siinä, onhan tuore lihis kyllä tosi hyvää!

Meidän neljävuotias on 102cm pitkä ja painaa 15kg, kasvaa omalla käyrällään ja kuulemma ei äitikään kovin iso ole. Isi taas reippasti yli 180cm.

Rakastaa Annaa ja Elsaa, sekä leikkii mielellään kaikella mahdollisimman pienellä tavaralla. Pukeutuu mieluiten mekkoihin ja tykkää sinisestä (koska Elsa) ja vaaleanpunaisesta. Haluaa hiuksiin aina lettikampauksen ja lukee mielellään kirjoja.

Tämä nelivuotias on ihan paras ja meidän perheen mussukka.


ps. kiitos yhdelle parhaista ystävistä tuosta kukasta, siitä puhutaan edelleen <3 p="">

10 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥