lauantai 20. helmikuuta 2016

Punttisalin hämärään toisten lähdettyä jään..

Sain vuoden alusta takaisin menettämäni treenikipinän, ylipäätänsä liikunnan ilon. Niin sanottu salikortti (jolla saa myös jumpata) on ollut pölyttymässä, samoin tämän rouvan takapuoli. Se on näkynyt sekä mielessä, että kropassa ja tietysti kunnossa.

Mitä siihen tarvittiin sitten? Ainoastaan yksi tunti stepissä ja muistin kuinka mahtavaa hommaa esimerkiksi ryhmäliikunta onkaan parhaimmillaan. Loistava musiikki ja siihen sopivat koreografiat, kuin baarissa selvinpäin hikipossuna tanssimassa :D

Välineurheilijaa minusta sen sijaan ei saa, se on jo todistettu. Juoksen edelleen samoilla kengillä, joista on puoli pohjaa irti. Käytän samoja toppeja, kuin kolme vuotta sitten, kassissa pölyyntyy ipod mini käyttämättömänä ja laatikon pohjalla akkunsa tyhjentänyt polarin loop.

Minulla on ehkä kolme eri treenisettiä, joita pyöritän vuorotellen koneessa. Se ei estä kuitenkaan haaveilemasta. Yli kaiken rakastamani treenivaatemerkki on nike. Yksinkertaista, laadukasta ja kohtuuhintaista. Mielummin mustaa ja vaikka valkoista, sillä esimerkiksi värikkäissä trikoissa näkyy ikävästi läikikäs pehi parin tunnin hikoilun jälkeen ;)

Keräsin (lähinnä itselleni) fitspo-kollaasin, josta aion pikkuhiljaa päivittää kevään edetessä treenikamoja. Ja ehdottomasti nuo kultaiset lenkkarit peruskäyttöön! Ehkä mageimmat ikinä!

Ajattelin lisäksi vinkata, että löysin palvelun josta saa tilattua ilmaisen treeniohjelman sähköpostiin. Se sopii aikalailla jokaiselle ja toteutettavissa myös kotitreenillä, mikäli et salille ehdi :)

Ja hauskan testin, mistä voi katsoa leikkimielisesti millainen treenaaja olet! Mukavaa lauantaita, mä lähden nyt jumpalle - moi!
Trainin´ gravin´
ps. kollaasin tuotteet löysin stadiumin uutiskirjeestä, osui ja upposi!

(sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia:

 1. Hahaha, mä taas oon niin välineurheilija kun vaan olla voi :D Lenkkareita löytyy jokaista väriä, samoin treenivaaatteita. Nikelle peukku täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sä oletkin sellainen super urheilija <3
   Vaikken olekaan välineurheilija, varmaan kualisin onnesta sellaisen kaapin edessä.. Sillä kyllä mä vaatteista ja kengistä aina tykkään!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥