keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Silverjungle SS16 sneak.

Heipat sinne! Yh-viikko reissuleskenä on aloitettu ihan tavallisella arjella. Harrastukset rytmittävät elämää mukavasti, enemmän se taitaa olla henkistä puolta tuo toimettomuus. Kun on yli yksitoista vuotta tottunut siihen, että toinen on jakamassa kaiken, on vähintäänkin outoa, ettei edes illalla höpötetä toisillemme. Toki puhelin on keksitty, mutta ei me kumpikaan oikein tykätä puhua puhelimessa. Kaipa sitä sitten pakon edessä taipuu..

Mutta oikeastaan ennemmin kuin peruskeskiviikkoa, piti jakaa nämä überihanat silverjunglen mallistokurkkauskuvat teidän kanssa. 

Uusi SS16 mallisto ilmestyy 10.2. klo 12 ja ainakin minä aion olla kärppänä koneella katselemassa, mitä tuleman pitää. Silverjungle jatkaa tuttua ja turvallista linjaa ja väreinä löytyy mm. harmaata, keltaista ja mustaa, raitaa ja tähteä. Postauksen alin kuva lupailee myös jotain muuta. Tiedän, että kaverilistallani on ainakin yksi henkilö, joka iskee välittömästi silmänsä tuohon ponchoon, niin värin, kuin kuosinsakin polesta.

Itse voisin sen sijaan asua harmaan asun sisällä loppuelämäni. Pehmeää, turvallista ja mukavaa, juuri niinkuin vaatteiden kuuluukin. 

Lasten mallistoa odotan myös ihan hirmuisesti, sillä syksyllä saamamme setti on ollut kovassa käytössä niin yhdessä, kuin erikseenkin ja silverjunglen mekot toimivat aina. Mitäs sanotte näistä?


2 kommenttia:

 1. Tutustuin tähän vaatemerkkiin vasta nyt blogisi myötä,mutta pitääpä käydä kurkistelemassa valikoimaa ihan ajan kanssa. Rahanmenoahan se tosin taitaa tietää :D Ihania vaatteita, voisin hankkia niitä sekä itselleni että tytöille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo.. kiva kuulla, että sain jonkun muunkin koukutettua itseni lisäksi :D
   10.2. tosiaan julkaistaan mallisto, täytyy itsekin kurkkia loput sitten!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥