keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hörhelöitä ja hauskuutta hillitysti.

Onko Poutapukimo teille tuttu juttu? Minulle ei ollut, mutta ihastuin välittömästi kurkattuani heidän sivujaan! Suloisia hörhelöitä ja hauskoja vaatteita hillitysti, sanoisin. Valikoimaan kuuluu sekä oma kotimainen Pouta-vaatemerkki, että ulkomailta tuotuja yhteensopivia tuotteita. Lisäksi sivulta löytyy paperitavaraa, kaavoja ja kankaita.


"Emme usko sesongeittain vaihtuviin mallistoihin – tai muotiin ylipäätään – vaan uskomme vilkassyklisessä muotimaailmassa jo melko uhanalaiseksi käyneeseen käsitteeseen nimeltä lempivaate. Emme usko edes vuodenaikojen mukaan vaihtuviin väriennusteisiin, vaan pikemminkin päinvastoin – olemme sitä mieltä, että lapset pitävät iloisista ja pirteistä väreistä kalenterista ja vuodenkierrosta huolimatta.
Uskomme ja tiedämme, että lapset eivät lue muotilehtiä tai ole kärryillä uusimmista trendeistä. Olemme oikeastaan varsin vahvasti sitä mieltä, ettei aikuistenkaan pitäisi!"
Ihanasti sanottu, eikö?!

Pienimmällä on kuvissa kokoa 98cm sininen pitsikauluspaita ja samankokoiset pehmoiset pampulalegginssit. Jotenkin nuo murretut värit iskevät tänä keväänä erityisen paljon!

Mitoiltaan sanoisin ainakin näiden vastaavan hyvin kokoaan, pienellä kasvuvaralla ja hoikalle lapselle, sillä Pienin on tosiaan juuri mitattuna 102cm ja 15kg.

Tykkään käyttää lapsilla erityisen paljon noita pitkähihaisia trikoopaitoja, sillä talvella ne lämmittävät ja kesällä suojaavat. Toki nyt helteet on erikseen, mutta vaalea pitkähihainen suojaa ihoa myös auringolta olematta kuitenkaan liian kuuma.


Sain Poutapukimon Saaralta myös alekoodin tarjottavaksi teille, jotka haluatte tutustua merkkiin, tai vaikka jo ennestään faneille. Koodilla MONPETITE16 saa -20% alennuksen koko valikoimasta 20.3.2016 saakka. Koodi ei koske ale- ja kamppistuotteitta, eikä kaavoja.

Poutapukimo jää ainakin minulla tallennettuna lastenvaatekauppasivuihin ja palaan tänne ehdottomasti vielä takaisin! Kiitos Saara, että tutustutit meidät :)


(vaatteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

9 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet ja vielä ihanampi tuo teidän tapetti ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No kyllä!

   En ymmärrä, miten en ennen ole siihen törmännyt?!

   Poista
 3. Oi että, uusi tuttavuus on. Täytyypä tutustua lisää!

  VastaaPoista
 4. Tilasin Poutapukimosta pari viikkoa sitten ihanan prinsessamekon nuoremmalle tytölle, ko.firma oli minullekin uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi meille, mutta täytyypä kurkata. Tuo setti näyttää ainakin kauniilta

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥