sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Lapset ostoksilla.

Olemme jo jonkin aikaa lahjatoiveita kysyttäessä esittäneet toiveet lahjakorteista. On totta, että harkittu yllärilahja on edelleen aina paras, sillä siinä on ajatus mukana, mutta joskus ei vain millään keksi. Silloin lahjakortti on paras ja lahja saajansa näköinen.

Tytöt saivat syntymäpäivälahjaksi kortit lindexiin ja Tirppa lisäksi vielä stadiumiin. Kävimme käyttämässä ne eilen ja tässä on tyttöjen omat valinnat. Minä autoin vain sen verran, että katsoimme sopivia hintoja.

Sähköpostiin tuli sopivasti ilmoitus, että lindexillä oli kaikki normaalihintaiset lastenvaateet osta kolme, maksa kaksi. Loistava tilaisuus, joka nosti lahjakortin arvoa välittömästi!


Pienimmän saaliiksi tuli kahdet alushousut, sekä huomattavan pomp de lux -tyylinen fleece. Tirppa taas valitsi kevääksi ja kesäksi farkut ja kaksi paitaa. Hurjan erilaiset ostokset, mutta onhan noilla tietysti neljä vuotta myös ikäeroakin. Summiltaan lahjakortit olivat saman arvoiset.

Myymälässä oli myös jonkinlainen teemapäivä ja tytöt saivat ilmaiseksi sieltä valitsemansa pienet kynsilakat.

Stadiumista Tirppa valitsi leopardikuvioiset leggarit ja samanmoisen topin, on kuulemma yöpaita.


Välillä meinasi iskeä valinnanvaikeus, mutta se helpotti kun kysyin mitä varten vaatteet ovat. Haluatko kouluvaatteita, treenivaatteita vai yövaatteita. Näistä sitten lähdimme purkamaan vaihtoehtoja. Painotin myös, että minä en laita rahaa väliin, eli vain lahjakortin arvo on käytettävissä.

Yllätyin, kuinka hartaasti lapset valintoja tekivätkään ja laskivat aikalailla sentilleen lahjakorttien arvot. Lahjasta oli siis hyötyä myös ostoskäyttäytymiseen.

Mitäs sanotte valinnoista?


6 kommenttia:

 1. Kivat vaatteet tytöt valitsivat! Mummin muruset!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Ja suloisia täystuhoja!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania valintoja! Me on ostettu kolmasluokkalaisen kavereille kans lahjakortteja. Ainakin meidän omat neidit tykkäävät käydä itse ostoksilla ja siksi lahjakortti on tosi kiva lahja. Ja tosiaan, oppii suunnittelemaan omaa rahankäyttöän samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan!
   Meillä ei vielä itsenäisesti pääse, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa :)
   Toinen hyvä on leffalippulahjakortti :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥