lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lasten kanssa - Uusi Huimala.

Päätimme tänään suunnata lasten kanssa reippailuhalli Huimalaan päiväksi. Ajoimme ensin vanhaan paikkaan, kunnes tajusin katsoa kartasta uuden sijainnin :D Vinkiksi myös muille, että on muuttanut ja onneksi ajomatkaa uuden ja vanhan paikan välillä on vain vartti.

Uusi Huimala sijaitsee siis Helsingin Konalassa, kauppakeskus Ristikossa, ylimmässä kerroksessa. Huimala on jaettu useampaan tasoon ja hetken tutkimisen jälkeen siellä on helppo liikkua. Keskellä on kahvio/ravintola pöytineen, naulakot ja wc-tilat, sekä hoplop-tyyppinen kiipeily- ja leikkikenttä myös alle viisivuotiaille. Wc-tiloja löytyy muiltakin tasoilta.

Perältä lähtee kierreportaat ylös trampoliinitasolle ja vielä ylemmäs suureen liukumäkeen, sekä kiipeilykulmaan. Tilaa on paljon, tilan tuntua on hyvin ja paljon monipuolista tekemistä. Huimala lunastaa lupauksensa punaisista poskista ja hihkumisesta myös aikuisille.

Kiipeilykulmassa on upea kiipeilyseinä, sekä katon rajassa huikean korkealla erilaisia vaijeriratoja, jossa saa hurjinkin huimapää jännittää. 


Huimala plussat:

-monipuolinen, myös isoille lapsille mielenkiintoinen
-lapset viihtyvät todella koko päivän, neljä tuntia kuluu äärettömän nopeasti
-kohtuuhintainen ruoka, otetaan allergiat mukisematta huomioon
-iloinen, ystävällinen ja auttava henkilökunta
-todella toimiva kokonaisuus
-ilmainen vesi reippailijoille

Huimala miinukset:

-isommalla porukalla todella kallis
-wc-tilat epäsiistit, käsipaperit loppu, likaiset lattiat ja tasot
-kahvilan pöydät epäsiistejä
-lisämaksullisia laitteita
-pysäköinti vain 4h ja parkkipaikalla huonosti tilaa


Tosiaan tuolla fb:n puolella kyselinkin tänään, että mitä mieltä olette meidän Huimalareissun hinnasta.. Kolme lasta ja yksi aikuinen 75e. Tässä hintaluokassa tuolla tosiaan viihtyy koko päivän ja peuhatessa tulee varmasti nälkä. Ruoka on kohtuuhintaista, mutta lippujen lisänä meidän reissu oli tässä vaiheessa yhteensä 90e. Jälkiruuaksi slushit yhteensä 12e, eli mennään jo yli satasessa.

Yhden lapsen kanssa Huimalan lippu on kohtuuhintainen, mutta ehdottaisin jonkinlaisten perhelippujen ottamista valikoimaan.

Kahvila ja wc-tilat olivat tosiaan epäsiistejä koko vierailumme ajan, tähän osaratkaisuna ehdottomasti myös asiakkaiden oma siisteys. Siivotkaa jälkenne, wc:n lattia ei ole roskis. Viekää astianne palautukseen. Huimalan puolelta olisi hyvä olla erikseen siivoustiimi hoitamassa hommaa (Dubaissa tämä osattiin!).

Kokonaishintaan suhteutettuna kaikkien laitteiden tulisi sisältyä lippujen hintaan. Ymmärrän kyllä sen, että lisätienestiä se on pienikin tienesti.

Kuten totesin, äärettömän toimiva kokonaisuus, jota kokemuksena suosittelen lämpimästi. Hintansa puolesta tosin vain kerran, pari vuodessa.


ps. pahoittelen puhelinkuvia!

4 kommenttia:

 1. Kerran on käyty uudessa Huimalassa ja tosiaan kahvilan pöydät olivat epäsiistejä. Meinasin laittaa palautetta, mutta jäi sitten laittamatta. Ehkä pitäisi, kun näköjään mikään ei ole muuttunut. Työntekijöitä siellä kuitenkin oli.

  Lapset tosiaan tykkäisi Huimalasta ja Superparkista yms, mutta eipä sitä monesti vuodessa voi mennä, kun nykyisin aikuisenkin on näihin ostettava lippu. Perhelippua tosiaan toivoisin näihin paikkoihin.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä harmi :(
   Tosiaan me asiakkaat saisimme myös kiinnittää huomiota pöytätapoihin ja palauttaa astioita, mutta kyllä puhtaaksi pyyhityssä pöydässä on paljon mukavampi syödä..

   Perhelippu olisi kova juttu, ideaparkin funparkissa sellainen onkin :)

   Poista
 2. Oi, näyttääpä mukavalta paikalta. Täytyykin joskus käydä poikkeamassa kun lähistöllä liikutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää ihmeessä, lapsilla ja itseasiassa aikuisillakin on superkivaa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥