lauantai 5. maaliskuuta 2016

Mehukestit.

Geeneissä se ei ole, mutta jostain kumpuaa tarve järjestellä aika-ajoin erilaisia kekkereitä. Tällä kertaa kutsuimme Tirpan kanssa hänen luokkansa tytöt meille pariksi tunniksi touhuamaan ja herkuttelemaan.

Minusta oli ihanaa seurata vierestä, miten ensin meni riehumiseksi, sitten vähän eriydyttiin ja lopuksi kaikki yhdessä istuivat pimeässä huoneessa kertomassa kummitusjuttuja. Pääasia, että kaikilla oli hauskaa!

Tirpan luokka on siitä erikoinen, että hän opiskelee integroidussa 1-2 lk:ssa, joten kun luokan tytöt olivat täällä, heitä oli myös paljon eri ikäisiä. Huisi ero muuten, kun miettii että toiset ovat vasta loppuvuodesta täyttäneet seitsemän ja jotkut nyt alkuvuodesta yhdeksän!

Kaikenkaikkiaan kiva porukka ja tulipahan samalla tutuksi kasvot nimille, joiden kanssa lapseni puuhaa päivät pitkät.


Saimme Lasten PR:ltä juhlia varten Raikastamon mehuja (kiitos Riikka & co.) ja niiden inspiroimana piirreltiin kutsukortteihin erilaisia mehuastioita, -pulloja ja -purkkeja.

Pillimehuja on kolmea eri makua, joista makuraati valitsi yksimielisesti parhaimmaksi omena-päärynän. Mehut ovat luomua ja niihin ei ole lisätty sokeria. Tosin näissä bileissä sokeri virtasi sitten muuten..


Sen verran tuo elokuvateatteri aiheutti huokauksia tyttöjen keskuudessa, että sain idean jo seuraaviin juhliin! Voikun näitä voisi järjestää joka viikonloppu.. Ensi viikonloppuna Muru on kyllä reissussa, joten miksipä ei jotain järkkäisikin. Nyt voi ystävät heti ilmoittautua, mikäli haluaa tulla meille lasten kanssa :D

Juhlien jälkeen sain vielä yhden ystäväni kylään lapsineen ja paransimme hänen kanssaan maailmaa keittiössä, kunnes huomasimme kellon olevan jo puoli yhdeksän! Ja minä kun ajattelin sen olevan vasta puoli seitsemän..

Kertakaikkisen mahtava päätös päivälle! Nyt muutama kakku, piirakka ja sen sellainen ja kohti huomisia pomp de lux kutsuja.. Hauskaa lauantai-iltaa ihanat :)


3 kommenttia:

 1. Ihana idea kutsua lapsen koulukavereita isommallakin joukolla kylään ja samalla tutustua heihin! Tämä pitää muistaa itsekin sitten, kun tytöt ovat kouluiässä. Nyt yhteisleikit isommalla porukalla eivät vielä oikein onnistu. Mistähän nuo Tirpan vaaleanpunaiset helmet mahtavat olla peräisin? Sopivat niin hyvin tuohon uuteen mekkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   No kyllä on hyvä juttu ja kun he hengaavat täällä, voin itse vahtia ja tiedän, mitä tekee ;) Oikein kunnon kontrollifriikki :D

   Helmet on saatu joskus muistaakseni lahjaksi, mutta minulla tosi hämärä muistikuva, että niissä olisi ollut iberon tai cailapin lappu..

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Löysin nuo helmet nyt CM:sta ja sopivat kyllä hyvin tuohon mekkoon:)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥