perjantai 11. maaliskuuta 2016

Melkein muuttopuuhissa.

Viime päivät on mennyt hurjassa vauhdissa ja pohdinnoissa, sillä mietimme ihan tosissamme muuttoa hetkeksi ulkomaille. Oikeastaan kaikki oli jo lentojen maksua vaille saakka hoidettu ja suunniteltu, mutta päätimme nyt kuitenkin jäädä tänne vielä.

On ihan liikaa menossa kaikkea, että mihinkään ehtisi! Pitää kaikenmaailman remontit ja keväthuollot hoitaa. Oikeastaan remppaan me saamme apuja, mutta hankinnat olisi pitänyt tehdä tässä kahdessa päivässä. Puhumattakaan niistä kaikista muista jutuista..

Hetkeksi siis muuttoaikeet holdiin, muttei missään tapauksessa kuopatuksi.

viikonloppukukat

Muru lähtee tänään reissuun ja minä saan tänne seurakseni Nopsterin kummitädin istumaan iltaa. Siitä onkin hurjan kauan, kun olemme viimeksi nähneet! Parasta näissä ystävissä on kyllä se, että vaikka aikaa kuluu, jutut on edelleen hallussa. Ihan yhtä huonoina :D

Ensi viikolle olenkin bookannut yhden superjännän jutun ja tulen kertomaan siitä loppuviikosta blogissa. Olen samalla kauhuissani ja tosi innoissani!


Mutta nyt vielä pienet kuvioimuroinnit ja täällä ollaan valmiina viikonloppuun! Ihanaa viikonloppua sinne teillekin, kevät on jo ihan nurkan takana ja ensi viikoksi on luvattu ainakin tänne etelään jo ihan lämpimiä kelejä.

Kuka muu odottaa jo hankien sulamista? Entä mitä teidän viikonloppuun kuuluu?


6 kommenttia:

 1. OI, mitä neilikkakuvia!<3
  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 2. Samoja mietteitä täälläkin,milloin lähteä..nyt vai syksyllä jne..miten lasten koulu yms.saako kysyä minnepäin?aihe kiinnostaisi kovasti :) mukavaa viikonloppua!-sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonloppua sinnekin Sini :)
   Tästä kun tuli toinenkin pyyntö, niin taidan tehdä aiheesta ihan oman postauksensa!

   Poista
 3. Tää ois erittäin mielenkiintoinen aihe kuulla myös lisää!! Voisitko tehdä postausta siitä, että mitä kaikkia valmisteluja tuollaiseen (lyhytaikaiseen) ulkomaille muuttoon tulee tehdä?

  Aurinkoa päivääsi!

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta, toteutuslistalle ja mahdollisimman pian :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥