lauantai 26. maaliskuuta 2016

Palaako sininen sisustukseen?

Voi ikea, minkä teit! Juuri kun olen pikkuhiljaa tunnistamassa palavan rakkauteni vanhoihin arabian sinivalkoisiin astioihin, tulee kesäksi paljon sinistä.. Ei siis liene vaikeaa kuvitella, mitä väriä alkaa pikkuhiljaa hiipimään meille.

Eikä tästä ole oikeasti ihan hirveän kauaa, kun sisustin ensimmäistä omaa kotiani sinisellä ja keltaisella.. Niillä samoilla väreillä, jotka ovat jälleen pinnalla. Onneksi silloin ei ollut digikameroita olemassa, ja muuttojen ja vuosien lomassa paperinen todistusaineisto vähintäänkin uraa uurtavasta sisustuksesta on "kadonnut" :D

Kovasti nyt mietin, omistinko silloin jo äärettömän hyvän maun. Kuljinhan aikoinani consseissa, purkkareissa, kansitakissa, pitsineuleissa, ruutupaidoissa ja kaikissa muissakin trumpettihousuissa, jotka olivat silloin ja nyt muotia.

Sininen on kyllä kova juttu. Ehdottomasti kesän väri, eikö?

ps. kävimme tänään ikeassa ja mukaan lähti sinivalkoisia servettejä. tultiin kotiin ja rymsteerattiin täällä ylös ja alas. alkaa näyttämään valmiilta, joten toivottavasti olette huomenna valmiita näkemään meidän ihan uuden makuuhuoneen!


(kuvat: ikea)

4 kommenttia:

 1. Ouh. En ole täysin toipunut 90-luvun sinisestä vallankumouksesta, mutta pienissä annoksissa raikas sininen sopii meillekin - ei tosin enää keltaiseen eikä tiilenpunaiseen, vaan vaaleaan puuhun yhdistettynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan tuo koboltinsininen tulee ja kovaa :D
   Se kun yhdistää siihen keltaiseen, niin..

   Mä kyllä tykkään sinivalkoisesta kovasti, ehkä Suomalaisena? Mutta tulee sellainen merellinen ja raikas fiilis :)

   Poista
 2. Oi, ei. Itse olen myös sisustanut ensimmäisen asuntomme sinisellä ja keltaisella. Enkä ole tästä vielä ihan selvinnyt. ;) Joten, en ole kyllä henk koht vielä valmis ko väreihin.
  Toisaalta, ovat värit kyllä kivoja, sopivassa suhteessa. :)
  Täytyykin käydä poikkeamassa Ikeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli keltainen irtopäällinen sohvassa <3 Sellainen krepattu :D
   Keltainen ja sininen ovat ihania tahoillaan, onkohan tämän päivän musta-valko-keltainen tulevaisuuden sini-keltainen ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥