maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uusittu Silja Europa.

Tänä aamuna kello soi viideltä ja ohjelmassa oli päivä tutustuen uusittuun Silja Europaan. Laivahan on ollut jonkin aikaa Australiassa vuokralla asuntolaivana ja nyt palannut remontoituna takaisin kotisatamaan. Vielä pari viikkoa Silja Europa kulkee reittimatkaa Helsinki-Tallinna välillä, mutta siirtyy pian korvaamaan Baltic Queenia 22h risteilyaluksena.

Laiva on kokenut melkoisen muodonmuutoksen ja erittäin tyylikkään sellaisen. Se myötäilee hyvin samaa linjaa Serenaden ja Symphonyn kanssa ja laivalta löytyykin esimerkiksi Maxime ja Tavolata ravintolat.


Suuri määrä ravintoloita ja kattavat kokoustamistilat ovat varmasti työmatkalaisten mieleen, mutta minä iskin heti silmäni tosi kivannäköiseen uusittuun spa-osastoon ja lasten altaaseen! Leikkihuone oli myös remontoitu ja en voinut olla huomaamatta hauskaa kiipeilyseinää.

Teatteri Europa on tällä hetkellä vielä remontissa, mutta siellä tulee olemaan lapsiperheille ohjelmaa viikonloppuisin. Ensimmäisenä taikuria ja klovnia!


Myös ostosmahdollisuudet ovat huikeat ja jatkavat tuttua linjaa. Laivalta löytyy eri myymälöitä, esimerkiksi tax free superstore, sekä erikseen kosmetiikka-, vaate- ja lastenmyymälät.

Kauppojen tilat ovat todella avarat ja tyylikkäät ja myynnissä on aina kaikkea muumeista superdryhyn.


Ravintoloista täytyy erikseen mainita loistava Fast Lane -pikaruokakonsepti, joka tarjoaa nykytrendien mukaista parempaa pikaruokaa. Mihin kiinnitin erityisesti huomiota, oli fish and chips annoksen oletus gluteenittomuudesta. Se on nimittäin paneroitu gluteenittomilla cornflakeseilla!

Myös muut allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan hienosti huomioon, suosittelen lämpimästi.


Päivä kului kuin huomaamatta viihtyisissä olosuhteissa ja täytyy sanoa, että seuraavan kerran kun menen 22h risteilylle, se on ehdottomasti tämä laiva!

Onko teistä jo joku varannut reissun Silja Europalle? Entä heräsikö laivasta jotain kysymyksiä?


ps. huomasitteko uuden blogikategorian minne lasten kanssa? klikkaa parhaat vinkit lasten kanssa matkusteluun ja muuhun touhuamiseen!

4 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta! Olipas kiva viikon aloitus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Mutta tänään olen kyllä ihan poikki :D

   Poista
 2. Nyt piti ihan mennä tarkastamaan, että mille laivalle ollaan menossa ensi viikolla. Höh! Ehdin jo innostua, että pääsenkö kerrankin Europalle, mutta ei, me risteillään vielä Queenilla. Ilmeisesti Europa tulee 22h risteilyreitille tietysti "heti" meidän reissun jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Europa tulee Queenin tilalle 28.3.
   Nyt äkkiä uusi reissu tai nykyistä siirtämään :D
   No ei.. Queen on kiva laiva myös! Hauskaa reissua teille <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥