perjantai 22. huhtikuuta 2016

DIY helpompi vappunaamari.

Kuluneena vuonna ystäväpiirimme on laajentunut hurjan monella vauvalla. Tänä vappuna saammekin viettää aikaa suuressa porukassa. Olemme nimittäin kutsuneet kaikki tänne meille viettämään aikaa lasten ja aikuisten kesken.

Suunnitelmissa on mukava iltapäivä ja ilta grillailun ja yhdessäolon merkeissä. Lapsilla on seuraa toisistaan ja aikuisilla samoin. Takapihan katoksenkin tulisi valmistua siihen mennessä ja kalusteet siihen on luvattu toimittaa keskiviikkona. Vielä kun pikkuvessakin valmistuu, niin kaikki on perfect!


Me olemme eilisen siman lisäksi askarrelleet yhdessä vappunaamioita. Ostin nimittäin kädentaitomessuilta Sinellin pisteeltä noita valmiita maskipohjia ja Minityyppi maalasi.

Maskin päällä on vaaleanpunaista akrylimaalia, sekä ihan tavallisia askarteluhileitä levitettynä märän maalin päälle. Anna kuivua ja viimeistele vielä hiuslakalla, kuten tämä kätevä emäntä. Meille opetettiin aikoinaan kuviskoulussa, että hiuslakka pitää värit ja kaiken muunkin kiinni paperissa paremman puutteessa!

Viimeiseksi vielä kollaasi, jonka keräsin vappua ajatellen, mitäs sanotte? Ihanaa viikonloppua te kaikki! Huomenna olisikin sitten tiedossa Blogiringin ja Indiedaysin inspiration -päivä, sekä iltagaala. Hauskaa pitkän kaavan mukaan :)


6 kommenttia:

 1. Kiva idea ja onnistuisi varmasti myös pienimmiltä! Ja ihana kollaasi! Tuntuu, että vappu onnistui taas yllättämään, mutta ehkäpä mä nyt noiden kuvien innoittamana ryhdyn tuumasta toimeen ja alan miettiä vappua tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tämä oli tosiaan helppo maalata!
   Täällä suunnitellaan ja puuhaillaan, toivottavasti teillä on oikein onnistunut vappu :)

   Poista
 2. Teillä mukavankuuloinen vappu tulossa. Ja, ihastuttava naamareita esittelevä prinsessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä on kyllä aina hauskaa, oikea linssilude <3

   Poista
 3. Hieno Vappunaamari!
  Kiva kuvakollaasi! Ihania herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Just vedin pussillisen munkkeja napaan, yhtään ei ole enää niin herkullinen kuva :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥