keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Farkut ja kauluspaita - sinistä ja valkoista.

Vähintäänkin uutisen arvoinen juttu on se, että ole taas vetänyt farkut jalkaan talven jäljiltä. Hus, leggarit, nimittäin ensin lyhenee lahkeet ja sen jälkeen housut jää kokonaan pois vaihtuen mekkoihin. Kesä ja mekot, ne vaan kuuluu yhteen!

Farkkujen, varsinkin sinisten farkkujen kanssa yhdistän mielelläni valkoista. Se taitaa olla jokin suomalainen juttu. Siniristilippu ja sinivalkoinen taivas. Sinivalkoiset raidat, meri ja pari valkoista pilveä.

Kesäksi hankin todennäköisesti sekä siniset, että valkoiset shortsit. Ounastelen, että tuo väricombo taitaa olla tulevan kesän SE juttu muutenkin. Onhan sitä nyt nähty jo sisustuksesta lähtien joka paikassa.DenimToinen, mistä nyt ja todennäköisesti aina tykkään, on ponnari. Niin helppo vain sutaista sivu- tai keskijakauksella. Useimmin nyt kun hiuksia alkaa olla päässä taas se normimäärä, myös ilman jakausta. Se tuo sellaisen kivan tyttömäisen ja pirtsakan fiiliksen. 

Tykkäättekö te sinivalkoisesta? Entä mihin yhdistätte farkut kaikkein mieluiten?

(*mainoslinkkejä)

4 kommenttia:

 1. Täällä mennään hyvin samanlaisella lookilla. Mitä vaihtamaan kun hyväksi todettu! :) Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan :)
   On hyvä olla takataskussa pari varmaa, kun pitää lähteä käymään jossain. Kotosalla ja pihahommissa sitten ihan toinen lookki.. :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥