keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Juhlakynnet.

Viikonlopun (menneen ja tulevan) juhlallisuuksia varten kävin viime viikolla päivittämässä kynnet uuteen kuosiin. Itseasiassa ovat täysin samat, kuin edelliset, mutta huollon ja siistimisen yhteydessä laitettiinkin lakkaa päälle.

Alla on siis se sama pinkki kärki, joka tuon valkoisen geelilakan alta hieman kuultaa ja tyveen pikkaisen blingiä. Meni kivasti yhteen kellon ja korujen kanssa ja onhan nuo saaneet huomiota jo kaupan kassallakin.


Uusille lukijoille ja muille kiinnostuneille tiedoksi, että kyseessä ovat siis omat kynteni, johon laitetaan päälle akryylivahvenne. Rakennekynsiä olen pitänyt nyt tauotta yhdeksän vuotta.

Mitäs sanotte? Eivätkö olekin jotenkin ihanan herkät ja samalla näyttävät.. Minä ainakin tykkään ja ovat varmaankin top3 suosikkieni joukossa ikinä :)


8 kommenttia:

 1. Iholla-postaukseesi viitaten kiitän tärkeästä muistutuksesta auringolta suojautumiseen <3 Kysynkin, että olisiko sulla antaa jotain hyvää aurinkovoidesuositusta lapsille? Meillä lähes samanikäisiä lapsia eikä omaa suosikkia ole vielä löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringolta on kyllä tosi tärkeää suojautua <3

   Meidän suosikki on ollut nyt pari vuotta (ainakin) apteekissa myytävä allergia- ja astmaliiton leimalla varustettu la roche-posayn 50+ lasten suihke. Se maksaa muistaakseni 20-30e mutta on ollut joka pennin arvoinen. Meidän nuorin saa tavallisesta aurinkovoiteesta helposti ihottumaa, mutta tämä on hellinyt ihoa. Vedenkestävä, hajusteeton ja parabeniton :)

   Poista
 2. Kiitos vielä ihanasta seurasta viikonloppuna! Oli mukava tavata teidät! Ja oli nuo sun kynnet vain upeat, omiani sain piilotella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kaikilla pitäisi olla tuttavapiirissä yksi tuollainen hauska huipputyyppi <3

   Poista
 3. Oi miten söpöt kynnet! Nyt alkoi tehdä mieli itsellekin nättejä kynsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt vaan äkkiä varaamaan aika tai sitten itse nysväämään.. Mä valitsen usein ekan, sillä jälkimmäinen on tosiaan sitä nysväämistä :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥