keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kauniita kukkia ja ajatuksia itkusta.

Olen usein vannonut, että minun kotiini ei sitten mitään kukkivia viherkasveja tule! Nehän on tyylittömiä ja muutenkin tosi yök. Never say never, sillä löysin kukkakaupasta lannoitteen- ja kalkinhakureissulla älyttömän kauniin ruusubegonian. Istutin sen kotona joulukukalta jääneeseen maljaan ja nyt se ilahduttaa kauneudellaan olohuoneessa. 

Tällä on pakko olla jotain tekemistä iän kanssa, sillä mitä enemmän sitä karttuu, sitä vähemmän olen ehdoton. Live and learn. Aiemmin tarkan rajan omannut musta ja valkoinen on muuttunut harmaaksi, on tärkeää valita taistelunsa tarkasti.


Meillä on tällä hetkellä vähän rankempi vaihe Erityisen kanssa, ne taistelupäivät väsyttävät erityisesti. Sellaiset päivät, kun saa vääntää ihan joka asiasta, vaikka kuinka valitsisi taistelunsa. Niinä päivinä on tärkeää olla itsellensa armollinen ja ympäröidä kaikki jäljelle jäävä hyvä jollain pehmeällä ja kauniilla.

Silloin saa olla väsynyt ja mennä aidan matalimmasta kohdasta, vaikka alikin jos tilanne vaatii. Hupsutella ja hassutella, vähän kutittaa kainalosta ja nuuskia hiuksia. Muistuttaa, että mitä tahansa temppuja sitä tuleekaan vastaan, niin aina me rakastetaan. 


"Kyllä mä tiedän, että te rakastatte. Joskus vaan iskee sisälle sellainen juttu". Kiukkuja on joskus vaikeaa sanoittaa ja siinä me yritämme koko tiimin kanssa auttaa parhaamme mukaan. Kaikki selviää ja selkenee joskus, kaikki järjestyy. Niin on vain pakko uskoa ja luottaa. Sitäpaitsi se ennustajakin sanoi, että asiat järjestyy. Kaikista lapsista tulee täyspäisiä ja onnellisia. Eikä se täyspäisyys edes, kunhan onnellinen on :)

Tänään olen ollut erityisen väsynyt, itkeä tirauttanut muutaman kerran. Ihana puhdistava itku, kokeilkaapa! Se vasta auttaakin! Näin allergia-aikaan voi punoittavat silmätkin laittaa ihan muun piikkiin jos haluaa. Tai voi vain tunnustaa, että teki mieli itkeä, itkin. Nyt on taas hyvä olla. Asiat järjestyy aina, tavalla tai toisella.


Nyt aion nauttia kukkien kauneudesta, sytytin pitkästä aikaa kynttilät ja kietoudun vilttiin sohvalle. Ja aivot laitan narikkaan tositeeveellä, se on viettelysten saari tänään ja huomenna :) Kaunista keskiviikkoa teille ihan jokaiselle!

ps. tästä piti tulla ihan toisenlainen postaus, mutta sellainen höpsö mä olen, että kirjoitan aina sydämestäni. tänään sydämellä oli nämä asiat..


14 kommenttia:

 1. <3
  Kauniit kukat ja kauniit ajatukset.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nuuskiminen on ensteks parasta <3
   ps. mun kommentit menee sulla edelleen roskapostiin :D

   Poista
 3. Ihania kuvia taas ja kauniita ajatuksia �� ehditkö itse hulluille päiville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En ehtinyt eilen, pihalla raivasin..
   Viime yö meni valvoessa, joten en jaksanut tänäänkään :D
   Netti kutsuu!

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitit, paljon voimia arkeen!
  T. Niina

  VastaaPoista
 5. Kyllä kaikki aina järjestyy, tavalla tai toisella. <3 Siihen meidän on vaan pakko luottaa, jos jotekin selvä järkisinä tässä rytäkässä yrittää pysyä. Ja mitä itkuun tulee, niin se kyllä auttaa aina. Jotenkin se edes vähän keventää sitä taakkaa, mikä sydämellä aina välillä on. Ihania kukkia ja herkullisen näköistä ruokaa! Taidanpa painella jääkaapille ja kietoutua myös viltin alle katsomaan tv:tä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itkulla on kyllä uskomaton voima, mutta se väsyttää myös tavallaan <3
   Itkun jälkeen usein tulee pysähdys ja uupumus.
   Asiat järjestyy :)

   Poista
 6. Voimia teille! Tuo on niin tärkeää kertoa lapselle, että rakkaus ei katoa mihinkään,vaikka välillä osoitetaan niitä negatiivisiakin tunteita. Minäkin tirautin eilen illalla itkut, kun aina ei vain jaksa, pysty tai osaa toimia oikein. Teki kyllä pitkästä aikaa hyvää tirautella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3
   Samoin sinne!
   Itku tekee hyvää ja halaus kanssa <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥