maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kesä 2016 - the ultimate bucket list.

Kiitos vielä iholla -postaukseen tulleista kommenteista ja kiitos teille ihan jokaiselle kauniista ajatuksista, viesteitä ja myötäelämisestä. Minulla on muutaman päivän soinut päässä J. Karjalaisen laulu "on kaikki niinkuin ennenkin". Siinä on jotain tosi hyvin tähän(kin) tilanteeseen sopivaa, mikään ei ole muuttunut.

Minä siivoan edelleen perjantaisin, tykkään ostella kukkia, sisustan meidän kotia, touhuan lasten kanssa ja haaveilen tulevaisuudesta. Toteutan niitä haaveita, sillä eihän ne muuten mihinkään kanna. Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Siihen meidän kaikkien tulisi pyrkiä.


Onhan tässä pyörinyt ajatuksia päässä, jos jonkinlaista. Kaiken ajattelun myötä huomaan kuitenkin muuttuneeni. Tyydyn vähempään ja olen entistä onnellisempi pienestä. Joskus oikein havahdun tunteeseen, kun vedän ilmaa oikein syvään keuhkoihin ja ajattelen, että näin kaiken kuuluu olla. Silloin onnellisuus tuntuu vieläkin onnellisemmalta.

Kävin blogin kuvia ja viime kesää läpi ja keräsin tähän postaukseen niitä aikamoisen satsin. Vaikka viime kesä oli sateinen ja kylmäkin, kaikista kuvista huokuu juuri niitä ihania hetkiä ja tunnelmia. Näin jälkeenpäin katsoessa ei näytä yhtään hassummalta, eihän?


Samalla päätin vähän käydä läpi meidän tulevaa kesää ja sen suunnitelmia, kerätä yhdenlaisen bucket list:n kesälle 2016. Me aiotaan:

-käydä Tukholmassa (tuliko jollekin yllätyksenä?)
-matkustaa Visbyyn (!!)
-uida uimarannoilla ja maauimaloissa
-seikkailla Suomenlinnassa ainakin kerran
-pummia kyyti jonkun ystävän veneellä
-tehdä monta eväsretkeä
-loikoilla riippumatossa
-käydä huvipuistossa
-painaa pihaduunia
-poimia sikapaljon kukkia
-syödä iltajätskit Kaivopuistossa..
Nämä nyt ainakin ja tietysti mennä tunteen mukaan..! Kesän 2015 suunnitelmat näet täältä, niistä taisi toteutua loppuviimein vain muutama :D Toteutumattomista suunnitelmista huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi viime kesä oli ihan mahtava ja toisaalta mahdollistaa tulevalle kesälle taas paljon uutta. 

Ehkä keksinkin pitää yhden päivän, jolloin en sano yhtään kertaa EI millekään ehdotuksille ja katson mihin nenä vie!

Onko teillä yhtään vielä suunnitelmia vai onko paras kesä täysin suunnittelematon ja spontaani?10 kommenttia:

 1. Tosi ihania kesäkuvia ja ihanaa että pian on taas kesä ❤️ Minulla on aika samanlainen elämänasenne ollut meidän perheen syöpäkokemuksen jälkeen. Arvostan pieniä asioita ja tavallinen arki tekee onnelliseksi! Toivottavasti teidän perheellä on huippu kiva kesä tiedossa. Samoja suunnitelmia täälläkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on tosi ihanaa aikaa, kun luonto herää mutta piiiitkään talven jälkeen sitä on jotenkin ihan super malttamaton odottamaan kesää <3
   Ihanaa kesää teidänkin poppoolle, siellä taitaa olla aika jalkkispainotteista :)

   Poista
 2. Kuulostaa erittäin valideilta kesäsuunnitelmilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja iltajätskit toimii kyllä useammankin kerran! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kesää täällä odotellaan jo kovasti, lapset laskevat viikkoja! :) Kesäsuunnitelmissa on yhdessäoloa ja monta veneretkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No nyt tosiaan voi jo laskea viikkoja, vähiin käy ennenkuin loppuu!
   Veneretket on kyllä kivoja ja yhdessäoloa ei voita mikään <3

   Poista
 4. Sopivasti suunnitelmia ja sopivasti spontaaniutta, sellainen olisi ihan unelma. :) Ja hei, lisää tohon sun listaan joku puistoviinittely erittäin hyvässä seurassa. ;) <3

  Iholla postaus jätti sanattomaksi. :( <3 Jutellaan kun nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puistoviinittely, no tottakai!
   Ne ovat tuoneet markkinoille viinikäsilaukkuja alkoon :D
   Nähdään la <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥