perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kevätmessut 2016 - meidän tärpit, tarjoukset ja vinkit.

Suhteellisen tuoreina omakotitaloasujina ja projektisuunnittelijoina suuntasimme heti aamusta messukeskukseen kevätmessuille. Tarkoituksemme oli hakea apua ja vinkkejä, sekä hyviä tarjouksia pulmiimme. Day well spent, sillä avut saatiin ja homma otti taas yhden askeleen eteenpäin pihasuunnittelussa.


Suurimman osan ajasta käytimme OmaPiha -alueen puolella. Olemme rakentamassa tällä hetkellä valokatetta, sekä terassin katetta takapihan terassin päälle ja nyt on ideat taskussa siihen. Messuilla oli useampikin palveluntarjoaja erilaisiin kesähuoneisiin, sekä lasitettuihin huoneisiin, mutta toistaiseksi yksikään tarjous ei saanut meitä muuttamaan päätöstämme rakentaa pitkästä tavarasta.

Nyt on kolme viikkoa aikaa saada perustukset, sillä löysimme Metropoli Kalusteen (6c101) osastolta täydellisen pihakalustesetin ja sovimme toimituksen juuri ennen vappua. Viime kesänä Jyskistä hankittu pihakalustesetti on edelleen oiva ja palvelee meitä edelleen tänäkin kesänä ruokailuryhmänä.


Hieroimme myös pitkään kauppaa kasvihuoneesta Kivikankaan (6e149) kanssa, mutta se kaatui loppuviimein kuljetukseen ja rungon väriin. Jos olet kasvihuonetta vailla, kannattaa kuitenkin käydä heidän osastollaan, sillä ne kasvarit olivat IHANIA!

Kesän hankinnaksi jää vielä erillinen pihavarasto ja ihastuimmekin Veistämö M.Kortesniemi Ky (7m29) Rikka-katoksiin. Messutarjouksena oli 7m2 varasto, jonka tai ainakin vastaavan aiomme hankkia vielä.Pysähdyimme ihailemaan myös paljuja ja ulkoporealtaita, mistä niistäkin oli tarjouksia. Taitaa kuitenkin olla niin, että varasto menee sen hankinnan edelle ja uimiset hoidetaan tuossa lähirannalla :D

Muita tarpeellisia hankintoja olisi koneellinen ilmastointi Valloxilta (1f4), sekä uusi lämminvesivaraaja, josta oli myös hyvä tarjous. Valitettavasti en löydä enää näytteilleasettajan nimeä, mutta löytyy noin kohdasta 1f1.

Meille kevätmessut olivat oikein antoisat ja saimme hyviä ideoita :) Löytyykö teiltä viikonlopun ohjelmasta messuilua?


4 kommenttia:

 1. Hauska lukea messuista eri painotuksella kuin missä itse vierailin. :) Messut tuli käytyä torstaina ja kivaa piristystähän sieltä sai mukaansa.

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri ajattelinkin, että täysin nyt tästä omasta näkökulmasta ja omiin tarpeisiin :)
   Tällä kertaa ei tullut sellaista yleistä löpinää..

   Kivaa uutta viikkoa sinne <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥