maanantai 11. huhtikuuta 2016

Perhelomalla Holiday Club Caribiassa.

Mahtavaa maanantaita! Takana on erityisen mukava viikonloppu perheen kesken touhutessa ja mikäs sen mukavampaa, kuin palata siihen omaan arkeensa. Pienet irtiotot tuovat uskomattoman paljon energiaa perusarkeen ja sitä oikein odottaa taas harrastuskuskaamisia. Jännä juttu myös, kuinka pienikin irtiotto tuntuu paljon pidemmältä, kun puuhaa ja tapahtumia on paljon!

Me vietimme lauantain ja sunnuntain perheen kesken Turussa Holiday Club Caribiassa polskien ja touhuten. Lähdimme liikenteeseen vasta lauantaiaamuna ja näin saimme rauhassa yhden yön hektisen viikon jälkeen kerätä voimia ja matkustaa uusilla silmillä.


Söimme kotosalla aamiaisen ja pakattuamme lähdimme noin yhdentoista aikaan Turkua kohti. Pysähdyimme lounaalle abc-huoltsikalla (pysähdytään aina, se on myös yksi kiva yhteinen tapa) ja jaloittelimme hieman. Ipanoiden kanssa pieni leikkipaikatauko tekee aina hyvää!

Heti perille saavuttuamme koin ensimmäisen yllätyksen. Samaan rakennukseen kylpylän kanssa oli avattu ihan älyttömän magea superpark! Tiesin kyllä sen olomassaolosta, mutta en arvannut sen tosiaan olevan tosiaan samoissa tiloissa. Kylpylästä ja hotellista pääsee siis halutessaan jopa sisäkautta reippailemaan.


Caribiaa siis uusitaan parhaillaan, eli pelkkä Superpark ei ole uudistus. Myös huoneita remontoidaan ja ravintolat ovat uusiutuneet. Alakerrasta löytyy mm. meidänkin suosikkeihin kuuluvat Classic pizzeria.

Me kuitenkin suuntasimme heti kylpylän puolelle polskimaan ja siellä sujahti tunti jos toinenkin. Vesi on kyllä sellainen elementti, joka taitaa saada lapsen kuin lapsenkin viihtymään.. Altaasta tullaan pois vasta ihan rusinana :D 

Kylpylässä voi kesken kaiken piipahtaa halutessaan hesburgeriin, mutta me otimme vain allasbaarissa mehut ja limut ja säästimme nälän myöhemmäksi. Huomasimme nimittäin sporttibaarin yläkerrassa.


Uinnin jälkeen suuntasimme siis O´learys sporttibaariin, koska 1. hampurilaiset 2. jokin jääkiekko/jalkapallomatsi tuli :D Menu oli kattava ja hinnat kohtuulliset. Itse jäin vähän harmittelemaan gluteenittoman hampurilaisen puutetta, mutta tilaamani pihvisalaatti oli todennäköisesti vieläkin parempi, kuin burgeriateria.

Me olemme vierailleet aika monissa kylpylöissä lasten kanssa ja täytyy sanoa erityiseksi plussaksi kylpyläosaston vapaan käytön. Monissa päivään kuuluu yksi kylpyläkäynti, mutta Caribiassa pystyi halutessaan poistumaan ja käydä vaikkapa eriseen aamu- päivä- ja iltauinneilla!


Tällä kertaa vetäydyimme kuitenkin ruoan jälkeen huoneeseemme ja aika nopeastihan se uni tulikin. Uni on muuten toinen asia, mitä näissä lomissa arvostamme ja siksi yritämme aina majoittua jonkinlaisessa combi-huoneessa. Silloin sekä aikuiset, että lapset saavat nukkumisrauhan, kun väliovi sulkee tilat erilleen.

Kaksiosaisesta huoneesta löytyy 2m leveä parisänky, sekä sohva, joka on pedattavissa lisävuoteeksi parille lapselle. Kannattaa muuten huomioida, että huoneen hintaan kuuluu kylpytakki ja -tossusetti kahdelle aikuiselle, lisävuoteeseen ei kuulu lapsille kylpytakkeja, eikä -tossuja. Nämä kuitenkin saa hankittua erillistä korvausta vastaan vastaanotosta ja kylpyläosastolta löytyi ainakin tossuja lapsille.

Allasosastolla on myös pieni myymälä, josta saa hankittua halutessaan kellukkeet kotiin unohtuneiden tilalle ja kuten me ostimme, myös uimalaseja.


Sainkin jo omassa fb:ssäni kyselyn, että kannattaako Caribiaan mennä lasten kanssa? Sanoisin, että kannattaa ehdottomasti ja mielellään kahdeksi yöksi! (postaus toteutettu yhteistyössä holiday club caribian kanssa)

1 kommentti:

  1. Kiitos! Hyvä, kattava juttu. Meille varattu sieltä nyt huone. Toivottavasti vaan pysytään terveinä. T: Minä, joka kyselin myös FB:ssä :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥