tiistai 12. huhtikuuta 2016

Perhelomalla Holiday Club Caribiassa - Superpark.

Jatketaanpa vielä yhden postauksen verran meidän Turun ja Holiday Club Caribian reissun parissa.. Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, hotellin kanssa samaan rakennukseen on avautunut Superpark. Meillä lapset ovat käyneet Tammistossa pari kertaa, mutta itselleni tämä oli ihan ensimmäinen kerta.

Olin etukäteen tietoinen, että täällä tosiaan touhutaan eikä istuta kahviossa, kuten pienessä hoplopissa, joten olin varustautunut jumppavermein matkaan. Sisäkengät olisi kyllä pitänyt olla matkassa, sillä pinnat ovat suht kovia ja karheita, ja esimerkiksi palloa on helpompi potkia kengät jalassa. Ja ehdottomasti oma vesipullo mukana!


Superparkissa tuntuu riittävän puuhaa kaiken ikäisille, ihan pienille liukumäkeä ja kiipeilyä, sekä trampoliineja ja isommille edellä mainittujen lisäksi vähän isompia trampoliineja, hyppytornia, kiipeilyseinää ja erilaisia interaktiivisia pelejä.

Lapset nauttivat päivästä ihan älyttömästi ja allekirjoittanut painoi menemään hikipäässä, pää kolmantena jalkana! Innostuin siinä, missä lapsetkin, hypin trampoliinilta voltteja vaahtomuovin sekaan ja nauroin ääneen. Tätä lisää myös aikuisille!


Nälän yllättäessä Superparkin yhteydessä on Robson´s kahvila, josta voi halutessaan ostaa pientä purtavaa. Puistosta voi poistua päivän aikana ja sinne voi palata käyttäen ranneketta. Päiväranneke yli 4 -vuotiaille maksaa 16e. Ehdottomasti hintansa veroinen ratkaisu.

Oletteko jo käyneet Superparkissa? Mitäs tykkäsitte?


(postaus totetettu yhteistyössä holiday club caribian kanssa)

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta paikalta. Tuolla tarviikin mennä käymään. Kiitos vinkkauksesta! Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin kiva paikka!
   Aion käydä ehdottomasti uudestaan, ja harkintaan menee myös ihan aikuisten reissu tuonne myös :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥