torstai 28. huhtikuuta 2016

Takkahuoneen pikkumuutos.

Remontti on nyt valmis! Niinkuin muutama teistä taisi fb:n puolelta jo huomatakin. En tiennyt oikein itkeäkö vai nauraa onnesta, mutta muutaman onnenkyyneleen taisin remonttimiesten lähdettyä tirauttaa käydessäni suihkussa.

Siinä samassa suihkuhuoneessa, josta olen niin monena iltana kävellyt remonttipahvien ja  likaisten lattiansuojusten päältä kiroillen kuin vanha merimies. Takkahuone on nyt kuitenkin siivottu hiomapölystä ja sementtiroiskeista ja sielu lepää.

Meillä remontoitiin siis pikkuwc, joka on takkahuoneen yhteydessä. Ei pintaremonttia, vaan ihan kaikki uusiksi. Kerron siitä sitten toisessa postauksessa, kunhan saan vielä lampun kattoon ja pari taulua seinälle.

Pikkuwc:n lisäksi muutoksen koki takapihan terassi, joka sai päälleen valokatteen. Taas uusi syy rakastua ihan vähän lisää tähän kotiin..

Samalla kun siivosin takkahuonetta, pyörittelin vähän huonekaluja. Lipasto siirtyi seinältä toiselle, samoin yksi korituoli. Karttapallo vaihtui kolmijalkaan ja ilme kyllä muuttui tosi paljon. Sama huone, mutta ihan erilainen. Takkahuoneen vanhan ilmeen löydät TÄÄLTÄ, kumpi on parempi? Minä ehkä tykkään uudesta enemmän!

Jonkinlaisen muutoksen kalusteiden suhteen tuo tulee vielä joskus kokemaan, mutta se on sen ajan juttu sitten :)

Tunnelmallista sadeiltaa!


4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi symppis huone! Kävin kurkkaamassa vanhaakin ilmettä ja on tässä nykyisessä kyllä nyt niin tasapainoinen ilme, wau ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minustakin jotenkin ryhdistyi selkeästi, vaikka vaan oikeastaan kahden kalusteen paikkaa muutettiin! Ehkä nuo taulut tarvitsivat alleen jonkin kokoavan..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥