tiistai 31. toukokuuta 2016

Hei, hei toukokuu!

Toukokuun viimeistä viedään ja minut on vallannut hassu tunne. Tuntuu heinäkuun puolelta väliltä, vaikkei kesäkuukaan ole vielä alkanut. Veikkaan sen johtuvan lämpimästä toukokuusta, enkä laita yhtään hanttiin.

Helteistä ja edes ohuesti lämpimistä ilmoista on nautittu täysillä ja sen on huomannut mm. vähän hitaammasta bloggaustahdista, sekä postausaiheiden siirtymisestä pihalle. Ruoka ja leivonta on ollut isossa osassa myös, unohtamatta ipanoitakaan.

Toukokuuhun kuului kaikenlaisia kevätjuhlia, sekä kisoja ja näytöksiä. Se on koostunut hassuista hetkistä, joissa pyykkiä ulkona narulle ripustaessa huomaa tekevänsä aikuisten juttuja. Sellaisia, joita mummi teki aikoinaan, kun itse oli lapsi. Ja sitten herää ja huomaa olevansa kolmen äiti ja tekevänsä sitä samaa.. Ympyrä on sulkeutunut.

Toukokuun kolme suosituinta postausta olivat:Kesäkuulle on suunnitteilla pari matkaa ja aloitinpa tänään ihan uudessa työpaikassakin. Saimme kasvihuoneen perustukset valmiiksi ja viikon loppuun mennessä on tarkoitus saada tönökin pystyyn. Toivotaan, että ilmat suosisivat yhtä lämpiminä. Ihanaa kesäkuuta mussut!

LINKING TO:

18 kommenttia:

 1. Täällä on kans nautittu kesäisistä ilmoista ja niin koti kuin blogikin ovat jääneet heitteille. Varsinkin tämä viikko tuntuu jo lomalta, kun oppilaille on toikkaritkin tehty ja enää viimeisiä viimeistelyjä viedään töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesää sinne, toivottavasti ilmat nyt suosisivat jatkossakin :)

   Poista
 2. Täällä myös nautittu ihanista ilmoista. Nautitaan nyt kun voidaan. Ihanaa alkavaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
 3. Toukokuu on ollut kyllä ihan huippu hieno. Ihana kollaasi. <3

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana toukokuu, nyt halataan kesäkuu tervetulleeksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sellainen sarjakin ole olemassa, kuin oi ihana toukokuu <3

   Poista
 5. Ihana toukokuun kollaasi. Onnea uudelle kasvarille! Meille valmistui juuri myös kasvihuone ja nyt olen ihan sen lumoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä pitäisi valmistua kyseinen lasitalo nyt viikonloppuna, pääseeköhän siitä enää koskaan eroon :D

   Poista
 6. Ihanaa, että sieläkun säät Suosivat. Mun pitää myös välillä nipistellä, että siis vieläkö sitä kesää jäljellä kolme kuukautta? Täällä on kesälomat heinäkuun alusta elokuun loppuun ja mun on välissä vaikea käsittää ettei syksy ala elokuun puolivälistä, kun Suomessa jatkuu koulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan oltu onnesta soikeana, kun ei tarvitse kerrospukeutua enää :D
   Hassua, että vasta syyskuussa alkaa.. tai siis elokuu on ollut mulle aina ensimmäinen syyskuukausien aluista :)

   Poista
 7. Mikähän siinä on ... Minäkin olen jotenkin jo heinäkuussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saadaan oikein superpitkä kesä! :)

   Poista
 8. Ihana kollaasi!
  Kyllä, tämä oli ihan huipputoukokuu. Niin kaunista, lämmintä ja tuoksuvaa. Tuntuu että KESÄÄ on ollut jo enemmän kuin tavallisena vuonna kolmessa kuukaudessa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥