lauantai 14. toukokuuta 2016

Perjantai 13. päivä.

Kesän 2016 listalta voidaan pyyhkiä ensimmäinen to do yli! Vietimme nimittäin perjantain 13. päivän Helsingin edustalla veneillen ystäväperheen kanssa. Kyseessä on sama sielunsisko, jonka kanssa ollaan nähty Pariisi ja Dubai. Toivottavasti loppukesästä vielä jokin Euroopan kohde ;)

"Mitäpä meille voisi sattua" taitaa olla pieni vitsi jo kommelluksineen näiden reissujen pohjilta, joten perjantai 13. päivä oli luonnollinen jatkumo tälle.


Pakkasimme itsemme ja eväät työviikon jälkeen ja suuntasimme Kulosaaren venesatamaan. Itse olen viettänyt paljonkin aikaa veneillen, mutta maakrapu -lapsilleni tämä oli ensimmäinen kerta. Kuulemma ei kuitenkaan viimeinen, sillä vene meni lujaa ja he kutsuivat itsensä jo uudelle ajelulle.

Ajoimme Hernesaaren rantaan syömään evääksi tekemäni sushit ja seurasimme vilkasta bileperjantain alkua. Jatkoimme matkaa Skifferin ja Kaivopuiston ohitse Tammisaloon ja sieltä takaisin Kulosaareen.

Melkein neljän tunnin veneily teki tehtävänsä ja lapset olivat aivan poikki päästyämme takaisin maihin. Pikainen automatka kotiin sujui Minityypiltä äidin puhelinpelien avustuksella, sillä "Minua väsyttää.."


Ilma oli loistava, vaikkakin vähän tuulinen. Iltapäivän lämpö muuttui nopeasti alkuillan viileydeksi, eikä villapaita-takki combo ollut yhtään liikaa.

Samalla, kun mietin että ensi kerralla täytyy pakata reppuun vielä sormikkaatkin, katselimme puhelimesta viime kesän kuumien veneilykelien kuvia. Shortseilla ja topilla on pärjännyt loistavasti. Sitä odotellessa!

Pikkuisen teki mieli alkaa opiskelemaan reittimerkkejä uudestaan ja kaivaa mielen syövereistä kaikki unohdetut opit.


Kaikenkaikkiaan todella onnistunut työviikon päätös, ilman mitään epäonnenpäivään liitettäviä onnettomuuksia. Kiitos reissureuralle, otetaan pian uusiksi!

ps. eikö olekin ihan huikeat maisemat Helsingissä!! taidan alkaa lenkkeilemään kerran viikossa tuolla Tammisalossa :D


6 kommenttia:

 1. Oi, teillä ollut mukava reissu. Meillä laskettiin paattti eilen ja eka veneretki takana, tästä se kesä alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava reissu!
   Nopsteri totesi, että elämänsä paras päivä <3
   Ihania veneretkiä sinnekin!

   Poista
 2. Teillä on ollut upea päivä! Mahtavia kuvia! Me ostettiin kunnon vene mökille vanhan tilalle, nyt tulee ihan hinkumieli päästä veneilemään oikein kunnolla. Nautinnollista sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Päivä oli tosiaan upea kokemus <3
   Onnea uudesta paatista, nyt vaan äkkiä kausi auki!

   Poista
 3. Vitsit, muistan kun iskä veneilytti meitä ympäri sipoon ja helsingin saaristoja. Olisi kiva taas joskus tehdä sama reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi niin, että ihminen voi lähteä veneestä mutta vene ei ihmisestä :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥