keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pimp my snapback eli lippiksen aka snäppärin tuunaus.

Tiedättekö sen tunteen, kun menee kauppaan ja etsii jotain. Eikä tiedä mitä etsii, ennenkuin se tulee vastaan. Ja kun se tulee vastaan, niin tietää etsineensä juuri sitä. Olikohan tarpeeksi hankalasti selitetty :D

Oikeastaan olen ollut aina sitä mieltä, että lippikset eivät ole tyttöjen asuste. Siis pikkutyttöjen, naisilla se on hyvä urheiluasun jatkeena. Ai vähänkö mustavalkoista ajattelua?!!?

Tässä kun on näitä mielipiteitä muutettu, syöty sanoja ja muutenkin hypätty kelkasta toiseen, ajattelin kääntää tämänkin kelkan. Halusin ehdottomasti Minityypille snäppärin (koska niin siisti!), mutta täydellistä ei oikein kävellyt vastaan.


En myöskään koskaan huoli toiseksi parasta vaihtoehtoa, lisää sanojen syöntiä siis! Löysin "ihan kivan", josta kuitenkin puuttui se jokin. Se jokin oli överibling, sillä Minityyppi kertakaikkiaan rakastaan timangeja. Ja mekkoja.

Housut voi laittaa jalkaan vaan, jos niiden kanssa puetaan edes kaukaisesti mekkoa muistuttava vaatekappale. Tunika on melkein ok ollessaan tarpeeksi pitkä. Mielipiteineen selkeästi siis äidin tyttö..


Tarvittiin siis vain strasseja, strassiliimaa ja muutama kymmenen minuuttia ja lippiksen tuunaus oli valmis. Hieman on vielä ehkä vähänlaisesti kimalletta Minityypin makuun, kuulemma laitetaan lisää.. 

Liimasin siis yhden tuollaisen sektorin strassit nyt aluksi kiinni. Lapsi ja äiti ovat onnellisia :D


9 kommenttia:

 1. Hauska idea :)! Tohonhan vois jotain hilettä yrittää vielä lisätä? Tosin vaarana, et se karisee mut haitanneeko - prinsessakimalletta hiuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiekkö mä katsoin niitä hileitäkin siellä :) Ne on siis ihan pesun- ja kaiken kestäviä!

   Poista
  2. Ai sellasiakin löytyy tosiaan, vau! Pakko saada :D!

   Poista
 2. Wau, kyllä tuota lippistä kelpaa käyttää!

  VastaaPoista
 3. Mistä noin makee lippis? Sopisi meidän neidille tuunaamattomanakin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä löytyi Jumbon H&M -liikkeestä :)
   Muistaakseni alle 7e maksoi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täytyy tänä vuonna tuunana taas uusi, tämä on jäänyt jo pieneksi <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥