lauantai 25. kesäkuuta 2016

Ihanan tylsä ja tavallinen juhannus.

Mitäs teidän juhannukseen kuuluu? Toivottavasti olette nauttineet siitä ihan superisti! Meidän päivät ovat olleet juuri niin laiskoja ja pysähtyneitä, kuin näistä kuvista voi päätellä. Aaton vietimme kotona ja sadetta pidellen grillasimme burgereita ihan vaan perheen ja isovanhempien kesken.

Ruoka oli ihan tavallista, paitsi nämä maailman parhaat sämpylät. Ne ovat kyllä nimensä veroisia! Ja jälkiruoaksi ihan tavallista mustikkapiirakkaa. Hyvää ja tavallista. Itseasiassa olokin oli sadepäivien jälkeen sellainen laiskanpulskea, ettei erikoisempaan olisi varmaankaan taipunut :D


Lippua emme vetäneet salkoon juhannuksen kunniaksi, sillä se on kadonnut :D Etsimme kyllä, mutta ei löytynyt mistään.. Jos olisit täysikokoinen Suomen lippu, mihin olisit piiloutunut?

Tänään saimme täällä etelässäkin nauttia upeista säistä, vaikka aamu valkeni harmaana. Olimme tehneet jo etukäteissuunnitelman, että lähdemme viettämään hellepäiviä Helsinkiin maauimalaan. Maauimaloista ylipäätänsäkin vain Stadika ja Kumpula olivat avoinna, joten valitsimme pienien kokemuksien googlauksen jälkeen jälkimmäisen.

Siellä olikin tosi kivasti kaikkea ja päivä kului lasten kanssa nopeasti eväiden ja uimisen parissa. Pieniltä auringonpuraisultakaan emme välttyneet, vaikka rasvat olivat mukana ja nyt on aloe veraa sisältävä after sun ollut tarpeen.

Huomenna yritämme puolestaan suunnata Stadikalle katsomaan sen uintimenoa!


Jasmike on avannut täyden kukkaloistonsa ja tuoksu etupihalla on uskomaton! Napsin muutaman oksan meille juhannuskukiksi takapihan ruokaluryhmää somistamaan, vaikka onkin kovin lyhytkestoinen ilo :)

Kaikenkaikkiaan ihanan tavallinen, tylsä, suunnittelematon ja pysähtynyt juhannus. Leppoisaa iltaa sinne!


6 kommenttia:

 1. Täällä juhannus menee kaavalla töitä, nukkumista,lenkkiä ja nautinnollista yksinolo perheen olessa maalla.....siis hyvä ja tylsä juhannus...ei edes niitä maailman parhaita sämpylöitä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä sämpylöitä kannattaa ehdottomasti tehdä :D
   Mukavahan se olisi juhannus viettää yhdessä, mutta joskus se oma seura on parasta sekin :)

   Poista
 2. Voi kumpa säät suosisi meidän lomalla, koska haluaisin ihan hirmuisesti viedä lapset sinne Kumpulan maauimalaan! Ja ihania tavallisia Juhnnustunnelmia. Ei sen sitä kummallisempi tarvitse ollakkaan ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥