lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kesäreppu selkään ja menoksi!

Yhdet juhlat on taas onnellisesti ohitse ja on aika suunnata katse eteenpäin tulevaan kesään. Meillä on pian tiedossa Visbyn reissu ja olen jo jonkin aikaa makustellut ideaa repusta. Tarvitsisin repun, joka on ns. cityreppu ja menee tarvittaessa siistimmänkin asun kanssa. Sporttireput on erikseen ja niitä en tällä hetkellä etsi.

Repun tulisi olla hyvä selässä ja sellainen keskikokoinen. Minirepuista on vielä liikaa huonoja fiboja lapsuudesta :D Reissussa käsilaukku on huono, sillä se alkaa pian painamaan. Olkalaukustakin saa helposti selän kipeäksi, mutta se on kuitenkin semihyvä. Siis sellainen crossbody.

Keräsin kollaasiin muutaman, jotka ulkonäöllisesti miellyttää kovastikin. Suurin osa näistä oli jopa tarjouksessa! Nyt vaan pitäisi päättää.. Luulen, että valinta osuu joko kettureppuun tai inkkarireppuun. Kukkarepun taidan tilata Tirpalle :)

Olisinpa vain ollut näiden kanssa ajoissa, sillä suuntaan huomenna reissuun Tammisaaren ja Hangon suunnille ja reppu olisi ollut just passeli!

Mitäs pidätte? Löytyikö suosikkia?

6 kommenttia:

 1. Liputan kånkenin puolesta! Se menee tarvittaessa koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Reppu on kyllä näppärä näin kesäisin kun reissataan. Itse olen vannouttunut olkalaukun/käsilaukun käyttäjä. :) Mutta, kyllä reppu käytännöllisempi on, vaikkei aina niin sovikkaan tyyliin. ;) Mulla jo toinen Haglöfs menossa, enkä kyllä vaihtaisi muuhun. On niin hyvä kantaa. Aurinkoiset terveiset Turunsaaristosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun pitää löytää tyyliin sopiva reppu :D
   Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Mä aina välillä lainailen esikoisen koulureppu-Kånkenia ja se on kyllä hyvä ja ajaton malli. Otetaan se Suomeenkin mukaan, että saadaan retkille just mukaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just puhuttiin eilisellä reissulla, että pitäisi pyytää Marimekkoa tuomaan yksi malli takaisin, kun kånkeniakin menee kuin kuumille kiville :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥