sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kun blenderi rikki meni.. - Mikä tilalle?

Litsläts, sanoi smoothiekannu kun pohja oli hajonnut puoliksi ja sisältö valui sen kautta pöydälle. Vuosia ja taas vuosia palvellut ikivanha ja jättiläisruma kone ja kannu on nyt päässyt sähkölaitteiden hautausmaalle. Tai siis pääsee pian, kunhan kannan sen sinne..

Harmittelinkin jo etukäteen miten joudun hankkimaan jo vuosia himonneeni Kitchen Aidin, kunnes törmäsin Smegin uusiin koneisiin! Olin nähnyt Smegin esittelykeittiön jo syksyllä Gigantissa, mutta blendereitä etsiessäni törmäsin siihen uudelleen.

Nyt tarvitsenkin teidän apuja! Mikä blenderi on paras ja vielä kauniskin? Tehokas, eikä säikähdä tuhdimmastakaan jääannoksesta. Mikä teillä on, mitä olette kuulleet kehuttavan?

Muut kodinkoneet meillä ovat valkoiset Kitchen Aidin yleiskone ja vedenkeitin, sekä kermanvalkoinen Nespresso CitiZ&Milk.

smoothies

1. Kitchen Aid / 2. Kitchen Aid / 3. Smeg / 4. Kitchen Aid

(osa linkeistä mainoslinkkejä)

13 kommenttia:

 1. Minulla on Wilfa BL 1200. Tosi tehokas, iso kannu ja 5 v takuu. Hinta 99e.
  Kannattaa satsata kunnon koneeseen, ettei tarvitse ostaa uutta pitkään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä Wilfaa minulle tuolla fb:nkin puolella suositeltiin, täytyy ehdottomasti kurkkia siis myös ulkonäkö! Kiitos :)

   Poista
 2. Mulla sama Wilfa professional 1200W. Ku oli mennyt 3 blenderiä ( aina uusi takuuna kun edellinen savunnut) päätin ottaa rahani takaisin ja satsata. Aikanni surffasin netissä ( ja mies tietty kans tutki, kun härpäkehullu on) ja luin ihmisten kommentteja. Tuohon päädyttiin, hinta ei aiheuttanut astmakohtausta ja laatu on hyvä! Aikaa ostosta jo 3v eikä ole kaduttanut päivääkään! Tekee smoothiet, soseet ja murutaikinatkin olen pyöräittänyt....
  Mies tosin joskus narisee, että kuulosuojaimet pitäis olla....:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kolmas ääni jo tämän puolesta :)
   Ääni on kyllä suht tärkeä ominaisuus, mutta toisaalta toiminta (ja ulkonäkö) tärkeämmät :D

   Poista
 3. Meillä on smegin blenderi ja oon kovasti tykännyt. Teen siinä kermavaahdonkin ja juustokakut tai muffinssitaikinankin laitan siihen pörräämään - voin suositella 😊👍. Tuo kitchen aidin blenderikin on varmasti oiva vaihtoehto ja nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri kuulin, että Smegissä on muovikannu :(
   Löytyykö teiltäkin vai onko niitä kahta erilaista?

   Poista
 4. Meillä on ollut nyt 2.5 vuotta Kitchen Aidin blenderi käytössä ja en vaihtaisi pois! Meillä on vielä valkoinen kone ja ei ole värjäytynyt miksikään vuosien saatossa. Vahva suositus sille!

  //H

  VastaaPoista
 5. Meillä on jo toinen Kitchen aid blenderi. Eka saatiin kauan sitten lahjaksi. Jätin sitten kerran vahingossa johdon jotenkin sinne terän väliin. Varaosa oli suhteessa kallis verrattuna uuteen laitteeseen, joten joulupukki toi onneksi uuden.

  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, miten edes onnistuit :D
   Hyvä silti, että ostit samamoisen toisen, sillä se on jo vahva suositus!

   Poista
 6. Meillä on nyt Nutribullet ja se on tosi hyvä. Suomessa meillä oli valkoinen K-mix lasikannulla ja se olti myöskin tosi hyvä ja tykkäsin sen muotoilusta enemmän kuin Kitchenaidista. Jotain tekemistä-blogin Pialla oli myös joku ihan ässä blenderi esim. raakajuttujen tekemiseen, mut en nyt yhtään muista sen nimeä. Edullisempi kuiteskin kuin Vitamix.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitamixiä joku ehti jo suositellakin.. luulen vaan, että Kitchen Aidin ulkonäkö menee tuon edelle :D
   Eikös tuossa Nutribulletissa ole jokin erikoisominaisuus ravintoaineiden hyvästä murskaamisesta..? K-Mix:n iso kahvinkeitin meiltä löytyykin kaapista ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥