sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Pienen tytön huone ja leikkitilan maksimointi.

Suloista sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle näiden hempeiden kuvien kera! Me saimme Murun kanssa vapaaillan ja -yön ja kuten edelliselläkin kerralla, saimme ajan kulumaan huonerymsteerauksessa.

Tällä kertaa vuorossa oli Pienimmän huone, oikeastaan vain Nopsterin huone on muuten täällä blogissa esittelemättä! Hommaa olikin vähän enemmän miltä aluksi näytti, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :)


Kävimme reilu viikko sitten ikeassa hankkimassa Pienimmälle uuden sängyn, sillä hänen iso sänkynsä tarvittiin Nopsterin huoneeseen. Sieltä taas lähti parvi eteenpäin seuraavalle käyttäjälle. Unipuun suuri sänky on meillä ollut aiemmin kerrossänkynä, kahtena erillisenä, sekä pikkuparvena. Jos joku miettii heidän sänkynsä hankkimista voi suositella lämpimästi laatua ja ajattomuutta! Käyttöikä jatkuu siis meillä edelleen :)

Tuolla kohdin, missä Pienimmän sänky tällä hetkellä on, löytyi aiemmin iso kaapisto. Nurkkaus oli pimeä ja pelottava, eikä oikeastaan houkuttanut leikkimään. Siksipä myös nämä kuvat ovat vähän hassuja, sillä jouduin pikaisesti ne napsaisemaan ja tässä on kahta-kolmea eriväristä valoa, huh!


Kaapistot oli aikomus siis hups, noin vain siirtää, mutta kävikin ilmi, etteivät mahtuneet huoneiden välisestä madalletusta aukosta. Ei muutakuin ovet irti, sokkeli irti, kaapistot irto toisistaan ja vielä yläkaapitkin irti.. Ei muuten ollut ihan noin helppoa.

Saimme kuin saimmekin kaapiston siirrettyä ja sovittelimme sitä muutamaan paikkaan. Loppuviimein ainoa luonnollinen paikka niille oli edellistä säilytyspaikkaa suoraan vastapäätä, toisen huoneen puolella.

Niin, siis Pienimmän huone on L:n muotoinen ja aikoinaan remontoitu kaksi huonetta yhdeksi.


Tuo isompi huone on meidän jäljiltämme remontoitu ja sinne laitettiin vaaleanpunaiset, raidalliset tapetit. Nurkkaus on edelleen likaisen keltainen ja se täytyy maalata myöhemmin.

Isompi huone on nyt täysin leikkikäytössä ja tuo huonekalujen siirto vapautti tosi paljon leikkitilaa.

Ikkunan edessä roikkuu Nopsterin pikkusiskolleen askartelema kuumailmapallo ja keskellä huonetta löytyy tuo minun lamppuun tuunaama vastaava. Mitäs sanotte?

Nyt täytyy lähteä kiitämään länsisatamaa kohti, sillä laiva Visbyyn lähtee kahden tunnin kuluttua! Muistakaan iskeä itsenne instaan kiinni seuraamaan @lapetiteprincesseblog :)


8 kommenttia:

 1. Oi mikä suloisuus! Varmasti jokaisen prinsessan unelma omistaa tuollainen huone ja siellä mahtuu kyllä leikkimään. Ehkä joku prinssikin mahtuisi mukaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Jännä, miten tuo huoneen tilantuntu lähes tuplaantui, kun sänky siirrettiin!
   Ja onhan se kyllä tosi viihtyisä :)

   Poista
 2. Just hyvä muutos ja tuo makuusoppi näyttää ihanan houkuttelevalta. tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tosiaan tuli sellainen oma makuuhuone tuohon ja samalla nukkumisrauha <3

   Poista
 3. Mistä ostit nuo verhot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on ostettu 2nd handina ystävältäni :)

   Poista
  2. Hmm. Ovat hyvän väriset, riittävän vaaleat, hempeät ja kepeät :)

   Poista
  3. Yritin kysellä, mutta ei ihan tarkalleen muistanut..
   Saattaa olla ellos tai jotex :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥