torstai 30. kesäkuuta 2016

Villit kynnet.

Heipsan! Pitkästä aikaa kynsipäivitystä, sillä edelliset kynnet eivät tainneet tänne blogin puolelle päivittyäkään. Ja kun oikein kovasti yritän muistella, en ole edes varma, otinko niistä kuvaa instankaan puolelle..

Edelliset olivat kuitenkin hyvin perus, joten no worries, ette menettäneet mitään :) Tällä kertaa päätin ryhtyä aivan villiksi ja pyysin vähän saman tyyppistä, kuin edelliset juhlakynnet. Toki nyt ei ole kyllä tiedossa mitään sen kummempaa tapahtumaa..

Alla on siis taas omat kynnet, akryylivahvenne, sinertävä lakka, sekä osassa glittersokerointi vähän karkeammalla hileellä ja osassa ihan vaan pari strassia. Tykkään näistä  älyttömästi ja vaikka ovatkin normaalia näyttävämmät, en tunne niitä kuitenkaan liian näyttäviksi.

Mitäs sanotte?


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! :) Tekis mieli edes lakkailla omia kynsiä, mutta kun ne heti repeilee ja sitten on niin epäsiistin näköiset. Eikä jaksais koko ajan puhdistella ja lakkailla uudestaan. Mutta nuo on kyllä kauniit!

  T. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo :)

   Tuo lakkailu on kyllä sellaista puuhaa, mihin ei tunnu riittävän aikaa niin usein kuin pitäisi.. Siksi aikoinaan siirryin näihin astetta helpompiin kynsiin :D Tarvitsee muistaa ajaa huoltoon viiden viikon välein, eikä ole lohkeiluongelmia <3

   Poista
 2. Oih miten kauniit. Yhteen aikaan teetin kynnet, mutta kun mikään ei ole tarpeeksi kestävä mun käyttöön...raksahommat oli liian kovat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksahommat ovat kyllä aikamoisia näille kynsille :D
   Olen itsekin vasaroinut hajalle ja ai että harmitti!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥