torstai 7. heinäkuuta 2016

Aamukävelyt ja kauneimmat kukat.

Lomalaisen ehdottomiin loman "to do" -asioihin kuuluu aikaiset aamukävelyt ja kukkakimppujen kerääminen. Vaikka meillä vuosia valvottiin öitä ja niiden jälkeen heräiltiin aikaisin, on elämä muuttunut ja tuonut eteen hitaammat aamut.

Huolimatta siitä, että aamukävelyllä kello on jo lähemmäs kymmentä, on ihanaa askeltaa ihan rauhassa. Jutella Pienimmän kanssa ihan höpöjä ja arvuutella kuka asuu mutalöllölätäkössä. Koko yön kestänyt sade on kostuttanut ilman ja on helppo hengittää.

Kauneimmat kukat löytyvät niittyjen ja peltojen reunoilta ja niitähän täällä riittää. Pitkiä hiekkateitä, joiden varsilla hörähtää hevonen ja tuoksuu "lehmän ruoka". Onhan se sitäkin joskus ollut :D

Sadepäivät ja kylmyys turhauttavat kovasti helteiden jälkeen, mutta kyllä se tästä eikös.. Rauhallista iltaa.


6 kommenttia:

 1. Kukat on kyllä ihania ja kesäisistä kävelyhetkistä täälläkin tykätään. Meillä on vaan jotenkin extrapaljon öttiäisiä kukissa tänä kesänä. Jussinakin piti tehdä kirurgisia toimenpiteitä, että saatiin kukat hyönteiskammoisten tyttöjen tyynyjen alle. :D PS. Tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä öppiksiä on ihan älyttömästi!
   Onneksi saitte kuitenkin kukat, ne täytyy olla <3

   Kasvimaalla olevat yrtit on ihan nou-nou, onneksi kasvihuoneesta saa puhtaampaa satoa :)
   Kiitos paljon Maissi <3

   Poista
 2. Oi miten kaunis kannu.
  Kesäkukat on niin kauniita, tuo jatkuva sade vaan meinaa ne pilata :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)

   Sain sen mummilta ja hän on aikoinaan saanut sen häälahjaksi muistaakseni <3
   Sade on kyllä supertylsää, toivotaan että nyt riittäisi jo..

   Poista
 3. Kommentoin nyt tähän vaikka ei liitykään aiheeseen :D
  Mitä gluteenittomia jauhoja käytät noissa leivonnaisissa? Meillä pitää olla vehnätön ja laitanaan melki kaikessa on vehnätärkkelystä, joka siis sopii gluteenittomille, mutta ei vehnättömille :/ semperin jauhoista hienossa ei ole vehnätärkkelystä, mutta karkeissa on. Samoin sunnuntain. Leipoessa noilla jauhoilla on kuitenkin eroa onko tärkkelystä vai ei.
  Leipomot, kahvilat sun muut ovat toivottomia kun eivät ymmärrä vehnättömän ja gluteenittoman eroa. Vaikea löytää vehnättömiä. Välillä tyttö jo sietikin vehnää paremmin, mutta nyt taas tuntuu , että tulisi tiukentaa kun masukipua valittelee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, liian harvoin katson roskispostia :(
   Sinun kommenttisi oli siellä..

   Mä olen käyttänyt finmixiä, hienoa riisijauhoa, perunajauhoa, tummaa jytteä ja kaurajauhoa. Yritän itsekin vältellä sitä gluteenitonta vehnää.. Huomaa kyllä, että välillä menee metsään :D Useimmiten paras seos on ollut noin puolet finmixiä ja puolet riisiä :) Toivottavasti löydät tämän kommentin vielä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥