tiistai 19. heinäkuuta 2016

Aikainen lintu madon nappaa ja hedelmäkulhon myös.

Olen superkranttu, mitä tulee kodissamme oleviin tavaroihin ja niin minusta pitääkin olla. Ne, jotka pitävät erilaisista kauniista tavaroista laillani, tietävät että puolikivaan on turha tyytyä. Vuosien varrella olen toki niitä ihankivojakin hankkinut, mutta enenevissä määrin olen siirtynyt odottamaan.

Odottamaan, kunnes SE tulee vastaan. Yhtälailla tiedän, että jos ensinäkemältä johonkin ihastun, se on parempi hankkia heti, sillä jos jää miettimään jää usein ilman. Ne asiat, mihin ihastuu välittömästi, ovat NIITÄ oikeita.

Vähän sama vaatteiden kanssa nykyisin. Sitä vaan tietää mistä pitää ja yhä vähemmän tulee hankittua virhearviointeja. Kaipa se kertoo siitä, että on löytänyt tyylinsä elämässä vähän joka asiassa.


Meillä ei muuten ole ollut hedelmäkulhoa tässä taloudessa ennenkuin nyt. Tai on ollut kaapista löytyviä astioita, muttei ihan tähän tarkoitukseen hankittua. Sellaista oikeaa hedelmäkulhoa.

Kylläpäs nyt kiertelen ja kaartelen kovasti, selkeästi selittämisen makua :D

Kävin sunnuntaina matkan jälkeen kiertelemässä kirppiksellä, hakemassa vähän sitä omaa aikaa ja kun tämä ikivanha siivilä tuli eräässä hyllyssä vastaan, tiesin välittömästi sen käyttötarkoituksen. Siitä tulee meidän kotiin täydellisesti sopiva hedelmäkulho!

Maksoin kiltisti vaaditut seitsemisen euroa, vaikkakin se oli minusta ehdottomasti liikaa. Ymmärsin kuitenkin, että tämä astia jää kummittelemaan mieleeni mikäli en tee päätöstä heti. Nyt meillä on superkaunis hedelmäkulho ja sopii täydellisesti kotiimme.

Kiitos sinulle, joka tästä halusit luopua.


2 kommenttia:

  1. Kaunis hedelmäkulho. Kyllä sitä huomaa että itsekin on tullut krantuksi. Toisaalta hyvä, tulee hankittua vain sitä mistä tykkää todella. Mutta toisaalta, ärsyttävää kun voi olla ilman pöytää yli vuoden kun oikeaa ei vaan löydy. :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥