torstai 21. heinäkuuta 2016

Cakeporn ja arvonnan voittaja.

Tänä kesänä on tullut leivottua suhteellisen vähän mitään. Ei kakkuja, ei piirakoita, ei muffareita. Pari pakollista vaan.. ja ne, jotka ovat blogia pidempään seuranneet, tietävät varsin hyvin, että minä tyttö tykkään leipoa!

Täytyy ehdottomasti laittaa vaikka viikonlopun listalle jokin kääretorttu, varsinkin kun marjat puutarhassa ovat parhaimmillaan. Jotain sitruunaistakin tekisi mieli!

Onneksi pian juhlitaan Nopsterin yhdettätoista syntymäpäivää ja niihin bileisiin on lähes pakko leipoa. Mitähän sitä keksisi? Lapsi toivoo itselleen kerroskakkua, joten sellainen nyt ainakin. Kuulemma yhdessä välissä saisi olla jotain marjaa ja toisessa jotain toista. Alkuperäinen toive oli Overwatch -kakku :D


Ylläolevan överikakun tein alkukesästä Tirpan yökyläsynttäreille. Siinä on pohjana luottoreseptillä valmistettu mutakakku, jonka päälle kasasin donitseja, vaahtokarkkeja, marjoja, valkosuklaata ja strösseliä.

Lapset olivat haltioissaan ideasta, miten kaikki hyvä onkaan samassa kakussa :D


Mansikka-päärynä-kinuski brita osui ja upposi lasten lisäksi aikuisiin. Järjettömän helppo tehdä, tästä helpommalla pääsee enää pavlovalla.  

Ja sitten ne kinuskiset pöllömuffarit, jotka olivat kaikessa söpöydessään herkullisia ja hauskoja. Niin ja helppo tehdä! Tähän liittyikin pieni arvonta ja sen voitti tällä kertaa

Ihana koristelu, ehdottomasti kokeiluun.

Meillä varmasti menisi kokeiluun tuo kinuskin makuinen pakkaus ennemmin ja varmaan se muffinssin muotoon meilläkin paistuisi.

mijori@luukku.com

Onneksi olkoon! Laitan sinulle sähköpostia.

Näissä kakkutunnelmissa toivotan teille kivaa torstaita ja lähden tapaamaan ihanaa Saraa Helsinkiin.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥