sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Hei hei heinäkuu!

Vaikka elokuussa on usein todella kesäiset ilmat, miellän sen silti ensimmäiseksi syyskuukaudeksi. Koulut alkavat ja olemme taas uuden äärellä. Uusia kalentereita, uusia kyniä, vihkoja ja alkuja. Kesä oli kaunis ja siihen mahtui paljon. Vielä en ole kuitenkaan valmis siitä luopumaan ja toivottavasti ei tarvitsekaan.

Olen vasta kylvänyt kasvihuoneeseen uutta salaattia ja aion elonkorjuusta huolimatta jatkaa viljelyä vielä pitkään. Illat hämärtyvät, mutta sehän on vain tunnelmallista. Nyt on aika tilata puukuorma pihalle talveksi.

Kasvikset alkavat olla parhaimmillaan ja pellot loistavat pian kultaisina. Syksyä en ole haistanut ilmassa vielä kertaakaan.

Heinäkuu oli lämmin ja se sisälsi kesäkuun lailla matkustelua. Siinä missä kesäkuussa käytiin vähän lähempänä, lennettiin heinäkuussa ihan ensimmäisen kerran koko perheen kera. Nautimme Keski-Euroopan ukkosesta ja paahtavasta helteestä sisämaassa uima-altaalla. Koimme ja opimme paljon.

Näimme ystäviä ja vietimme huikeita päiviä. Niiden lämmöllä jaksaa taas talven keskellä odottaa uutta kesää.

Heinäkuun suosituimmat postaukset olivat:


Näin kesäloman lopun kynnyksellä sanon, että elokuun paras juttu tulee olemaan koulujen ja päiväkodin alkaminen ;) Tervetuloa elokuu!


LINKING TO:

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ne olivat kyllä omasta mielestäkin tosi hienoja :)

   Poista
 2. On tämä vaan hassua. Ulkona on vielä lähes helle, mutta kun arki palaa loman jälkeen, niin syksyähän sitä alkaa miettiä. Täällä syksyn sisustus mietinnässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!

   Syksyiset sisustuspuuhat ovat aivan ihania <3 Niiden lisäksi oikein sormet syyhyää uusia lastenvaatemallistoja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tunnelmallisia hetkiä oli paljon ja niistä sai nauttia täysillä <3

   Poista
 4. Hyväntuulinen kuvakooste.
  Samalta tuntuu minustakin, että elokuussa ollaan jo syksyn puolella.
  Arki ja rutiinit - ou jes :)

  Mukavaa elokuuta ja kivoja kuvamuistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos :)

   Arki ja rutiinit ovat todella tervetulleita, mutta kieltämättä kesän leppoisuus ja aamuhetket olivat nekin ihania <3 Mukavaa elokuuta sinnekin!

   Poista
 5. Kaunis kollaasi!<3
  Niin se vaan on, että palasen kesästä joutuu antamaan heinäkuun myötä pois, mutta toivotaan, että olisi samantapainen elokuu kuin viime vuonna. Silloin alkoi oikea KESÄ säiden puolesta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se vasta olikin ihana elokuu!
   Toivotaan tosiaan, että saisimme kesälle jatkoa :)

   Poista
 6. Ihanan kuuloinen ja näköinen heinäkuu teillä. Kesä jatkuu vielä, :) itse pidän näistä elokuun illoista. <3 Hauskaa elokuuta!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kesäisiä kuvia ja ihana pikku chihu. Kiva löytää uusi blogituttavuus ja vielä koirulin kanssa. Meilläkin on chihuahua :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥