perjantai 1. heinäkuuta 2016

Hei, hei kesäkuu!

Kesäkuu on ollut varsinainen matkustuskuukausi! Kävin tutustumassa Tammisaareen ja Hankoon, olimme Tukholmassa kahdestaan ja vielä koko perhe Visbyssä. Mitä enemmän matkustelee ja näkee tuota turkoosia merta, sitä enemmän sinne kaipaa aina uudestaan ja uudestaan.

Turkoosia on nähty myös uima-altaiden merkeissä, sillä testiuimme Kumpulan, sekä Keravan maauimalat. Heinäkuun suunnitelmiin kuuluu vielä Hyvinkää ja Stadika. Molemmat tuttuja ennestään osalle porukasta, mutta silti uusia tälle kesälle.

Sisustusrintamalla ruokapöytämme sai uudet tuolit, sekä Pienimmän huone odotetun muutoksen. Muuten kotona on ollut aika hiljaista ja paljon pölypalloja, sillä ilmojen puolesta olemme olleet ulkona.

Tavallaan tuntuu, että kesä on lopussa vaikka heinäkuu vasta alkaa. Johtuukohan näistä upeista keleistä.. Heinäkuulle ei ole oikeastaan kummempia suunnitelmia. Olisi ihanaa päästä vielä johonkin reissuun ja käydä huvipuistossa.

Haluaisin istua aurinkoisen päivän terassilla ystävien kanssa, hyvän ruoan ja juoman parissa. Viettää rentoa ja suunnittelematonta aikaa yhdessä perheen kanssa, käydä kävelyllä juuri ennen ukkosta ja juosta loppumatka kotiin. 

Opetella SUP:pailun ja ajaa vesiskootterilla. Hihitellä yön tunteina nuotion ääressä ystävien kanssa vielä yhden viinilasillisen verran. Ennenkaikkea nauttia täysillä kesästä!

Kesäkuun suosituimmat postaukset olivat:LINKING TO:

13 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta, että mitä enemmän merta näkee, sitä enemmän sitä kaipaa ♥ Koko kesäkuu on reissailtu ja matkakuume vaan nousee 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me vietettiin päivä tänään lähimerellä <3
   Ihanaa heinäkuuta teille!

   Poista
 2. Olipa se ihana kesäkuu! :)
  Mukavaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 3. Paljon olet matkustellut kesäkuussa. Meri on ihana, kun sitä saa katsella rannalta, kuten nytkin teen kun tätä kirjoitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuuhun tosiaan sattui nuo kaikki reissut :)
   Ja kyllähän sitä merta kelpaa myös katsella <3

   Poista
 4. Teidän kesäkuuhun on mahtunut monta ihanan kuuloista reissua. :) Kaunis kollaasi, kivaa heinäkuuta. <3

  VastaaPoista
 5. Kivasti olet kesäkuussa reissannut ja päässyt kesän makuun muutenkin. Antaa niiden pölypallojen vaan rauhassa pyöriä kotona. Kiva kollaasi.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölypallot eivät karkaa mihinkään, ehtii sitten kaikki sadepäivät siivota :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja mukavia tunnelmia <3
  Kiva blogisi muutenkin :)

  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja merellisen raikasta. Sininen ja punainen sopii yhteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥