torstai 14. heinäkuuta 2016

Ikävä.

Heippa hei pitkästä aikaa! Mietin, että osaankohan tänne kirjoittaakaan enää mitään.. Loma lähenee loppuaan täällä Unkarissa, lauantaina lennetään kotiin. Kaikki on ollut ihan mieletöntä ja vaikka jokin ihan pieni ääni nauttisi vielä tästä kaikesta, isompi tunne haluaa jo kotiin.

Sillä tunteella on ikävä kotiin. Ikävä omaa sänkyä ja arkea. Sitä, että kun illalla pusuttelee lapset nukkumaan, voi vetäytyä omaan rauhaan lukemaan. Kirjojakin on ikävä. Sitten on ikävä kunnollista kahvia, siis sitä omaa kahvia.

Haluan päästä ruokakauppaan kauppalistan kanssa, kattaa oman ruokapöydän ja syödä omaa ruokaa. Kunnollista gluteenitonta ruokaakin on ikävä. 

On ikävä kukkakimppuja pöydillä, lastenvaatteita ja omiakin vaatteita. Hiusten laittoa, ihmislookkia ja sisustamista. Ihan kaikkea siellä kotona.

Istumista keittiön saarekkeella viinilasin kanssa, listojen tekemistä (sitähän tässä muuten teen!), sääntöjä, tavallisuutta ja ystäviä. Niitä on ihan hirveä ikävä!

Että nähdään taas Suomessa jooko, toivottavasti siellä on vielä kesä.


Ikävä

ps. biisi on ihana, ei mitään tekemistä edes aiheen kanssa, paitsi koti-ikävän.. :D
pps. kuvat löytyy pinterest -kansioistani

6 kommenttia:

 1. Meidänkin loma maalla loppui paljon aikaisemmin, kuin mies olisi halunnut. Yksinkertaisesti halusin Omaan Kotiin, Omaan Sänkyyn, Kokkaamaan Omilla astioilla ja Omalla rakkaalla Kaasuhellalla <3
  Viimeisenä yönä ennen kotiin tuloa näin painajaisia, että koti oli ryöstetty :/ Se oli viimenen niitti ja halusin heti kotiin! Mies vain rauhoitteli, että meillä on hälyt ja hyvä kotivakuutus! Kysyin, että kattaako vakuutus koti-ikävän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet sitten ihan yhtä pimeä kuin täällä :D
   Nuo intuitiot ovat vaan välillä niin voimakkaita, että niitä on pakko noudattaa.. Ja jos olisi kaasuhella, niin kyllä minäkin olisin kotiin halunnut nopeasti, on ne sen verran mageita vimpaimia!
   Nyt on kiva olla kotona <3

   Poista
 2. Unkari :) ikävä sinne! Oletteko Budapestissä? Tuhat vinkkiä ois tarjota :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ihan Budapestin reunamilla, mutta kerro ihmeessä vinkkejä vaikka tuohon reissupostaukseen, niin muutkin saavat jakoon :)

   Poista
  2. Minäpä joku pvä koneella kirjoittelen ☺ 2krt alle vuoden sisään on käyty ja yht melkein kk oltu ☺

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥