perjantai 29. heinäkuuta 2016

Lastenhuoneinspistä.

Ajattelin näin perjantain kunniaksi inspiroitua lastenhuoneen sisustuksesta, nimenomaan isomman lapsen huoneen. Muistatteko kun vaihdoimme makuuhuoneiden järjestystä keväällä? Muutimme silloin Tirpan suht valmiiseen huoneeseen ja Tirppa sai isomman huoneen, vanhan makuuhuoneemme.

Käytännössä siirsimme ainoastaan huonekalut, mutta huonetta ei koskaan oikeastaan sisustettu millään tavalla. Tällä hetkellä se on kovin paljas ja tylsä, ei lainkaan sellainen joka kuvastaisi asukkiaan.

Tirppa on prinsessa, sporttinen ja rakastaan kaikkea tyttömäisyyttä. Kuitenkin pitää ottaa huomioon hänen ikääntymisensä, sillä nyt mennään viimeisiä vuosia pikkutyttönä. Toinen luokka alkaa pian ja kaapista löytyy kynsilakat ja Victorias Secretin tuoksut.

Seinällä on tällä hetkellä vain televisio ja sekin vähän huonossa paikassa. Kaikki tekstiilit, taulut ja muut härpättimet puuttuvat kokonaan. 

Keräsin taas pinterestistä muutamia herkkuja, jotka miellyttävät sekä tytärtä, että äitiä. Mitäs sanotte? Kaipaisin myös apuja tässä hommassa, eli jos olet postannut teidän isomman tytön huoneen kuvia, niin linkitä tähän.

Ihanaa perjantai-iltaa, nautitaan ilta-auringosta niin kauan kuin sitä riittää!
ison tytön huone

2 kommenttia:

  1. Meillä on aivan sama projekti edessä. Nyt vain siirsimme vanhat huonekalut huoneeseen ja pakko oli todeta, että huone vaatii muutoksen. Kauniita insiskuvia, neidit kuulostavat kovin samanlaisilta ja saman ikäisiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta odottaa lopputulosta teillä, täytyykin seurata oikein supertarkasti nyt blogia :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥