tiistai 19. heinäkuuta 2016

Videopostaus: meidän koti.

Sain ihan mielettömän idean videopostauksen tekemisestä ja vaikken ymmärrä tästä hommasta juuri mitään, tein sen silti.. :) Kuvasin padilla ja harmitti ihan vietävästi kun laatu kärsi niin paljon latauksen jälkeen. Koittakaa kestää ja tervetuloa meidän kotiin!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana koti teillä, niin valoisa ja kauniita yksityiskohtia. Erityisesti toi vanha vaaka aiheuttaa hurjaa kateutta, Oon haaveillut tuollaisesta Ikuisuuden! Videot on aina Superkivoja, tee ihmeessä toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :)
   Se vaaka on kyllä ihana, olen todella iloinen että päätin sen ostaa kun tänne muutettiin <3

   Vähän kyllä jännitti tuon videon teko, mutta enemmän vielä sen julkaisu. Sitä aina miettii, että jos se onkin muiden mielestä ihan kamala.. Pari ideaa on kyllä jo valmiina :)

   Poista
 2. Kaunis koti ja aivan loistava aihe videolle! Auttaa hahmottamaan teidän kodin ihan eri tavalla kuin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni <3

   Tosiaan kuvien kautta ei aina osaa hahmottaa ja moni kun käy täällä sanoo samaa. Sanovat, että onko tämä näin suuri :D Itse siihen on tottunut jo, mutta silloin vuosi sitten tuntui valtavalta!

   Poista
 3. Todella kiva postaus!
  Teillä on kaunis koti ☺

  -Virpi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Niin meidänkin mielestä :) Tai siis ei välttämättä kaunis, mutta tosi ihana <3

   Poista
 4. Ihana video ja ihana koti! 😊

  Paljonko teillä on muuten neliöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Video oli vähän niin ja näin, yllätyin todella paljon, kuinka paljon laatu huononi kun vein sen youtubeen.. Meillä on noin 200m2

   Poista
 5. Ihana koti! Tykästyin erityisesti teidän takan edessä oleviin laattoihin. Oletko itse suunnitellut tuon laattakokonaisuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Ne laatat ja kokonaisuus eivät ole minun käsialaani, vaan olivat täällä valmiina. Niinkuin kaikki ihanat tapetitkin <3 Tykkään noista laatoista tosi paljon, mutta rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa etten ikinä olisi uskaltanut valita noin "hurjia" ja värikkäitä :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥