lauantai 23. heinäkuuta 2016

Yhtenä iltana paljon jos viiniä jois..

Leppoisaa lauantaita ihanat! Leppoisissa tunnelmissa se on mennytkin; myöhään nukkuminen, rauhallinen aamiainen, blogikierrokset, kirppiskierros, sisustuskauppaa, pizzaa ja rentoa oleilua. Eilisen jälkimainingeissa painaa väsymys vähän silmiä, mutta olimme jo puolen yön jälkeen kotona, joten onneksi ei kovinkaan pahoja dagen eftereitä täällä.

Vietimme kesäiltaa yhden parhaista ystävistäni luona hyvän ruoan, paljuilun ja viinin merkeissä. Toista iltaa peräkkäin söin kantarellirisottoa, en varmaankaan kyllästy siihen koskaan! Kaipa niitä on pakko koittaa vielä metsästää itsellekin..

Oli ihanaa pitkästä aikaa olla ilman jälkikasvua, jutella aikuisten juttuja, saada vertaistukea ja ennenkaikkea nauraa poskilihakset kipeiksi.


Tuo paljussa istuminen on kyllä superrentouttavaa! Tämä oli aikalailla toinen kerta elämässäni kun nautin lämpimän veden syleilystä pimenevässä illassa. Edellinen oli uudenvuoden yönä, tähtitaivaan ja ilotulitusten alla pikkupakkasessa.

Ja kun on paljuillut tunnin-pari, on niin onnellisen väsähtänyt olo ja valmis nukkumaan. Luulenpa, että vastaava laite täytyy jossain vaiheessa kaivaa meidänkin terassin yhteyteen. Kaivo on tontin perällä ja siihen vaan uppopumppu kiinni. Sen jälkeen ei varmaan tarvitsisi enää ikinä poistua kotoa :D


Ystäväni kotona on tosi kivoja sisustusratkaisuja, itseasiassa ovat itse rakentaneet talonsa. Kätevää, kun on kätevä käsistään! Omia lempparijuttuja heillä on mm. keittiö joka on selkeästi todella kodin sydän.

Keittiön saarekkeen pääty on laatoitettu ja ruokailutilaan päin oleva seinä taas päällystetty laudalla. Tyyli on minusta romanttisen skandinaavinen. Samanlainen tuumasta toimeen persoona kuin minäkin, mitä sitä turhaan hyviä ideoita hautomaan ;)


Iltaa ilostutti perheen lemmikki, joka on muuten ollut isossa roolissa meidän pienimmän koirafobian taltuttamisessa. En olekaan täällä vielä maininnut, mutta meille on ensi viikolla tulossa eräs koiravieras hoitoon. Samalla vähän katsellaan, miten sellainen voisi sopia arkeemme. Vaikka aikamoista sirkusta tämä taitaa olla ilman lemmikkejäkin :D

Mutta nyt on aika jatkaa tätä leppoisaa rentoilua, jätetään ne juoksulenkitkin vasta huomiselle. Nauttikaahan tekin viikonlopusta :)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu <3
   Ilta oli nimenomaan leppoisan letkeä, kiva että fiilis välittyi sinne saakka :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Varmaan johtui loistavasta seurasta ja kauniista kodista :D
   No ei vaiskaan, kiitos :)

   Poista
 3. Ihana tuo kompassi lattiassa ja mukava ilta kokonaisuudessaan :) pitää relata välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kompassi on kyllä tosi kaunis ja ihana lisä keittiöön. Kertoo tosiaan siitä kaiken keskipisteestä <3

   Todentotta pitää relata, onneksi osasin tällä kerralla pitää myös sen järjen äänen, ettei tarvinnut oloista kärsiä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥