keskiviikko 24. elokuuta 2016

Drops skirt ja Suspicious cats tunic.

Pitihän se paketti noutaa postista heti ilmoituksen saavuttua. Niin paljon meillä varsinkin tytöt odottivat me&i aw16 mallistosta valitsemiaan tuotteita. Valinnat menivät aika yksiin ja autossa sopivatkin ensi kerralla valitsevansa keskenään samanlaiset vaatteet.

Näistäkin olisi voinut kyllä ottaa ihan kummat vain samanlaiset, sillä minusta sekä pienimmän drops skirt että Tirpan suspicious cats tunic sopivat kaiken ikäisille. Tässä mallistossa on itseasiassa tosi monta kivaa asua, jotka sopivat vähän vanhemmankin koululaisen makuun.


Pienimmän hame on kokoa 98/104cm ja Tirpan tunika taas 134/140cm. Mitoituksesta sanoisin, että molemmat vastaavat ainakin meillä tällä hetkellä tuota isompaa kokoa. Meillä on tällä hetkellä käytössä esimerkiksi pohjoismaisten vaateketjujen vastaavat koot, jotka sanoisin taas vastaavan tuota pienempää.

Mutta kuten aina, jos mietit kahden koon välillä ota suurempi. Lapset kun tapaavat kasvaa hurjaa vauhtia. Näistä molemmat menevät varmasti vielä ensi kesänä, olematta kuitenkaan nyt liian suuria :)


Väritys ja kuosit ovat hillittyjä, mutta kuitenkin ihanan lapsellisia ja leikkisiä. Tykkään itsekin kovasti noista tehosteraidoista, jotka tuovat "sen jonkin" näihin vaatteisiin.

Joko teidän muiden paketit ovat tulleet? Entä mitä piditte uudesta mallistosta?


(vaatteet saatu osana blogiyhteistyötä)

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥