torstai 4. elokuuta 2016

Ihanan harmaata - yhdeksän suosikkia syksyyn!

Tällaisena harmaana ja sateisena aamuna ei voi olla edes vähän fiilistelemättä tulevaa syksyä. Ajattelin puukuormaa odotellessa käydä ostamassa pienen klapisäkin ja sytyttää takan, illalla ehkä kynttilöitäkin pitkästä aikaa.

Olen aloittanut neulomisen syksyä varten ja Pienimmän villatakki on pian valmis. Siitä tulee tosi magea! Sellainen hyvin Chanel-vaikutteinen, harmaa sekin.

Ipanat on pikkuhiljaa käytetty vaateostoksilla syksyä varten, on muuten jännä fiilis kun kolme lasta tarvitsee samaan aikaan uudet vaatteet. Ei tarvitse paljon miettiä ylimääräistä tekemistä loppukuuksi sen jälkeen.. :D

No mutta asiaan! Keräsin siis teille lemppareitani House of Brandonin valikoimasta tulevaan ihanan harmaaseen syksyyn. Antaa luonnon leikkiä väreillä, minä kääriydyn harmaaseen..
Ihanan harmaata - yhdeksän suosikkia syksyyn!

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia:

 1. Kivoja valintoja olet tehnyt. Tuo mekko on ihana. Kun lasten vaatteet on päivitetty, täytyy itsellekin jotain ihanaa harmaata ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihan ykköslemppariksi taisi nousta tuo hupputakki <3

   Lasten (sisä)vaatteet on nyt päivitetty, mutta apua se ulkovaaterumba vielä! Voisikohan joku tehdä sen mun puolesta.. :D

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥