perjantai 5. elokuuta 2016

Lastenhuoneen pieni muutos - pienen tytön huoneesta ison tytön huoneeksi.

Viikko sitten hain inspiraatiota lastenhuoneen muutokseen isomman tytön huoneeksi ja nyt on päästy taas askel eteenpäin. Tutkimme Tirpan kanssa pinterestiä, sekä ihan googlen kuvahaun kautta mietimme, mitä hän toivoo.

Voimakkaan värikkäät huoneet olivat nounou ja selkeästi liian prinsessamaiset. Hän toivoi matalampaa, sohvan tyyppistä sänkyä ja siihen päiväpeittoa, sekä paljon tyynyjä. Esiin tuli myös printit ja taulut seinille.


Lähtökohta oli siis meidän vanhan makuuhuoneemme värimaailma, mistä hän piti kovasti. Faktahan on se, että huoneessa ei oikeasti ole mitään, mikä tekisi siitä asujansa näköisen. Ei edes mitään seinillä.

Sänky on unipuun, joka meillä on taipunut tähän mennessä kerrossängyksi, pikkuparveksi, sekä kahdeksi erilliseksi sängyksi. Suuri aluslaatikko on tällä hetkellä Nopsterin huoneessa sängyn alla legolaatikkona.

Pudotimme sängyn alas, mutta jätimme taakse yhden tukipuun, joka tekee siitä oikeastaan sohvan näköisen. Hankin päiväpeiton ja tyynynpäällisiä olikin kaapissa vaikka muille jakaa. Matto siirrettiin myös sängyn eteen.

Kävin ikeasta ostamassa tuon turkoosin pikkukaapin, josta tuli yöpöytä/kampauspöytä. Peltipurkista löytyy paljon ponnareita ja pinnejä.


Seuraavaksi on aika katsella yhdessä julisteita ja printtitauluja, jotka miellyttävät asukkia ja ripustaa niitä seinälle. Tirppa haluaa seinälle myös nimensä valkoisilla kirjaimilla kirjoitettuna, sekä isomman peilin.

Mitäs sanotte, onnistuiko? Vaiheessa tässä ollaan, mutta tässkin tapauksessa hiljaa hyvä tulee :)


ps. ylin kuva on kaverin yökyläilyn jälkeen, normaalisti sängyn alla ei ole patjaa

2 kommenttia:

 1. Tykkään. Hillittyä ja selkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Täytyy sanoa, että onhan tuo neitikin vähän sellainen hillitty ja selkeä, kauris horoskoopiltaan <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥